Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LJUPKA - 10.02.2022
LJUPKA
LJUPKA - Stručnjakinja za sigurnosna pitanja jako sretna što Hrvatska napokon uvodi euro. Kako plaću dobiva u eurima, a svako ljeto ide ljetovati na Jadran jer joj je puno ljepše, a i jako slaba je na Dalmatince, to će joj jako dobro doći. Dosta joj je da je varaju na tečaju i da svake godine izgubi desetine eura zbog toga.
Cura dana
PAULINA
PAULINA - Odrastajući u Slavoniji, uvijek je sanjala da će jednog dana biti pod svjetlima velegrada, ostvarujući svoje snove. No tijekom života promijenila je prioritete. Čekajući u Strizivojni brzi vlak za velegrad shvatila je da je njena sudbina na ‘zlatnim poljima’. Danas je ratarica i radi na razvoju svog kraja uz pomoć novca iz fondova.
PAULINA
Cura dana
KRISTINA
KRISTINA - Mlada konobarica iz srca Dalmacije jedva čeka da krene sezona. Prošlu sezonu je uspjela odraditi i staviti neku pinkicu sa strane, ali želja joj je kupiti auto. Nedavno je uspjela napokon položiti vozački ispit pa bi htjela jedan mali auto. Želi kupiti novi, ali bit že zadovoljna i s rabljenim, samo da se može u njemu udobno provozati.
KRISTINA
Cura dana
NIKOLINA
NIKOLINA - Ime je dobila po Tesli, no nije postala znanstvenica. Patronažna je sestra koja bi se rado preselila u Zagreb. Javila se Državnim nekretninama za državni stan. Odbili su je, pa je zatražila ako može dobiti podrum koji koristi Frka-Petešić za knjige. Odgovorili su joj da može ako smisli gdje će Frka sa svojim knjigama.
NIKOLINA
Cura dana
ROZALIJA
Mlada računovotkinja iz Rijeke nikako ne može izaći na kraj s računanjem. Klijenti je ne prestaju zvati zbog rasta cijena energenata. A njoj je već dosta. I sama se boji da će joj režije narasti pa razmišlja i o najdrastičnijem. Da napusti Hrvatsku. Za sad razmišlja o cimeru ili cimerici pa da prvo proba tako. Objavila je i oglas.
ROZALIJA
Cura dana
LORIS
LORIS - Ambiciozna stručnjakinja za njemački jezik razmišlja u kupovini stana. Ne zna bi li koristila APN kredite i da joj država plaća pola rate ili da sama kupi. Uspjela je nešto uštedjeti, a dosta joj je cimerica. Želi svoj kutak, a želja joj je ući u dugoročnu vezu. A za potencijalnog dečka ima savjet. Ona ne pada na fore Ruf Mich an.
LORIS