Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LORIS - 05.02.2022
LORIS
LORIS - Ambiciozna stručnjakinja za njemački jezik razmišlja u kupovini stana. Ne zna bi li koristila APN kredite i da joj država plaća pola rate ili da sama kupi. Uspjela je nešto uštedjeti, a dosta joj je cimerica. Želi svoj kutak, a želja joj je ući u dugoročnu vezu. A za potencijalnog dečka ima savjet. Ona ne pada na fore Ruf Mich an.
Cura dana
DORA
DORA - Jutros se probudila zgrožena. Svizac Phil prognozirao je još šest tjedana zime. Dora čezne za proljećem. Želi obući svoju cvjetnu haljinu i zaboraviti rad na šalteru komunalca. Svi su ljuti i prigovaraju zbog visokih računa za plin, a Dora samo želi da njena gola noga kroči gradskim korzom i da polude svi.
DORA
Cura dana
SUNČICA
SUNČICA - Jučer je imala pune ruke posla. Morala je obilježiti Svjetski dan vlažnih staništa. Radi kao rendžerica u parku prirode i zna da bez vlage nema života. Sunčica u slobodno vrijeme najviše voli jutarnja kupanja u rijeci među zelenim vrbama dok kapi rose kao biseri blistaju svud po njoj.
SUNČICA
Cura dana
TATJANA
TATJANA - Nakon postidiplomskog studija na pariškoj Sorbonni vratila se na djedovinu zbog ljubavi. Kao u onoj pjesmi - “dala je sve pariške kapije za onu staru ispred njegove avlije”. Trenutno je angažirana na gradnji društvenog doma u selu, a nakon toga misli osnovati i dobrovoljno vatrogasno društvo.
TATJANA
Cura dana
MIRELA
MIRELA - Jako se boji visine, a za vikend ju je dragi vodio na Sljeme. Kad su se vratili u grad, kupio joj je nove čizmice. Izabrala je od crvene gume da u njima može čistiti svinjac. Nakon što joj je propala karijera u digitalnome marketingu, vratila se na obiteljski OPG. Sa svinjama je lakše nego s ljudima.
MIRELA
Cura dana
DARINKA
Darinku prijatelji zovu Darovita Dara zbog brojnih talenata koje ima. Za sebe voli reći da može sve kao multipraktik. Najviše voli raditi na viličaru. Utovar i istovar paleta, ogrjevnog drveta i dovoz trupaca sa stovarišta na transportere za Daru su pjesma. Nakon rada u pilani opušta se uz hladno pivo i poker na svlačenje.
DARINKA