Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TATJANA - 02.02.2022
TATJANA
TATJANA - Nakon postidiplomskog studija na pariškoj Sorbonni vratila se na djedovinu zbog ljubavi. Kao u onoj pjesmi - “dala je sve pariške kapije za onu staru ispred njegove avlije”. Trenutno je angažirana na gradnji društvenog doma u selu, a nakon toga misli osnovati i dobrovoljno vatrogasno društvo.
Cura dana
MIRELA
MIRELA - Jako se boji visine, a za vikend ju je dragi vodio na Sljeme. Kad su se vratili u grad, kupio joj je nove čizmice. Izabrala je od crvene gume da u njima može čistiti svinjac. Nakon što joj je propala karijera u digitalnome marketingu, vratila se na obiteljski OPG. Sa svinjama je lakše nego s ljudima.
MIRELA
Cura dana
DARINKA
Darinku prijatelji zovu Darovita Dara zbog brojnih talenata koje ima. Za sebe voli reći da može sve kao multipraktik. Najviše voli raditi na viličaru. Utovar i istovar paleta, ogrjevnog drveta i dovoz trupaca sa stovarišta na transportere za Daru su pjesma. Nakon rada u pilani opušta se uz hladno pivo i poker na svlačenje.
DARINKA
Cura dana
VALERIJA
Odradila je treću smjenu i cijepila se treći puta. Tri joj je sretan broja, pa se u subotu udaje treći put. Budućem mužu ovo je također treći brak. Nakon svadbe ne idu na medeni mjesec jer Valerija najprije želi prebrojati sav novac koji će dobiti za poklon. Računa da će dobiti 30.000 kuna koje želi uložiti u povećanje grudi.
VALERIJA
Cura dana
KORALJKA
Sutra polaže zadnji ispit u večernjoj školi. Kad završi dobit će diplomu aromaterapeuta. Što će s tim raditi pojma nema, ali baka joj je rekla da neće dobiti nasljedstvo dok ne završi školu. Čim podigne diplomu podići će i bakinu lovu, a onda pravac Las Vegas. Ostaje dok ne zdrobi i zadnju lipu.
KORALJKA
Cura dana
KATICA
Jutros je na jahanju ozlijedila petu. Jako je zabrinuta jer sad ne može nositi štikle, a u subotu mora na svadbu. Ženi joj se bivši muž, a ona je kuma. Ostali su u dobrim odnosima, iako ga je prevarila s njegovim bratom. Bivši joj je sve oprostio kad mu je kupila Lamborghini. Najnoviji traktor Lamborghini Spire Trend.
KATICA