Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VALERIJA - 28.01.2022
VALERIJA
Odradila je treću smjenu i cijepila se treći puta. Tri joj je sretan broja, pa se u subotu udaje treći put. Budućem mužu ovo je također treći brak. Nakon svadbe ne idu na medeni mjesec jer Valerija najprije želi prebrojati sav novac koji će dobiti za poklon. Računa da će dobiti 30.000 kuna koje želi uložiti u povećanje grudi.
Cura dana
KORALJKA
Sutra polaže zadnji ispit u večernjoj školi. Kad završi dobit će diplomu aromaterapeuta. Što će s tim raditi pojma nema, ali baka joj je rekla da neće dobiti nasljedstvo dok ne završi školu. Čim podigne diplomu podići će i bakinu lovu, a onda pravac Las Vegas. Ostaje dok ne zdrobi i zadnju lipu.
KORALJKA
Cura dana
KATICA
Jutros je na jahanju ozlijedila petu. Jako je zabrinuta jer sad ne može nositi štikle, a u subotu mora na svadbu. Ženi joj se bivši muž, a ona je kuma. Ostali su u dobrim odnosima, iako ga je prevarila s njegovim bratom. Bivši joj je sve oprostio kad mu je kupila Lamborghini. Najnoviji traktor Lamborghini Spire Trend.
KATICA
Cura dana
DENISA
Mlada stručnjakinja za marketing se jučer vratila na posao nakon što je bila na skijanju. Toliko se lijepo provela da jedva čeka iduće godine opet ići na skijanje. Ovu zimu je otišla u Sloveniju, ali već razmišlja kuda će iduću sezonu. Razmišlja o susjednoj BiH ili Srbiji, što zbog zgodnijih skijaša što zbog cijena piva.
DENISA
Cura dana
ZVONIMIRA
ZVONIMIRA - Vrsna fizičarka nikako ne može riješiti problem stambenog pitanja. Već mjesecima razmišlja i promišlja kako kupiti stan, a da bude unutar budžeta. Trenutno živi kod prijateljice, a razmišlja i kao mlada znanstvenica pokušati aplicirati za državni stan, ali, kako nema dobre veze, boji se da ga neće dobiti.
ZVONIMIRA
Cura dana
BRANKICA
BRANKICA - Mlada informatičarka iz Međimurja se našla u velikom problemu. Za dva tjedna će biti kuma na svadbi njezine najbolje prijateljice, ali još uvijek nema partnera s kim će otići na slavlje. Trebala je ići s prijateljem, ali je on morao otkazati. Sad je u gabuli. Razmišlja i o objavi oglasa pa da joj se jave svi zainteresirani.
BRANKICA