Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ZVONIMIRA - 24.01.2022
ZVONIMIRA
ZVONIMIRA - Vrsna fizičarka nikako ne može riješiti problem stambenog pitanja. Već mjesecima razmišlja i promišlja kako kupiti stan, a da bude unutar budžeta. Trenutno živi kod prijateljice, a razmišlja i kao mlada znanstvenica pokušati aplicirati za državni stan, ali, kako nema dobre veze, boji se da ga neće dobiti.
Cura dana
BRANKICA
BRANKICA - Mlada informatičarka iz Međimurja se našla u velikom problemu. Za dva tjedna će biti kuma na svadbi njezine najbolje prijateljice, ali još uvijek nema partnera s kim će otići na slavlje. Trebala je ići s prijateljem, ali je on morao otkazati. Sad je u gabuli. Razmišlja i o objavi oglasa pa da joj se jave svi zainteresirani.
BRANKICA
Cura dana
MATEJA
MATEJA - Napokon je stigla zime pa je svoje životinje pospremila u štale. No iako ova mlada poljoprivrednica trenutno na polju nema posla, svaki dan mora hraniti svoje krave i čistiti za njima. Kaže da je sad puno lakše jer je sve automatizirano, ali nije joj strano zasukati rukave i ručno pomusti svoje ljubimice.
MATEJA
Cura dana
TINA
TINA - Sanja dan kad će njezin Topolovac opet dobiti nogometnog prvoligaša. Na Football Manageru je u 11 sezona uspjela doći do Lige prvaka sa svojim klubom, sad samo to treba primijeniti u stvarnosti. Veliku podršku ima od svoje djevojke Tatjane, kojoj je namijenila poziciju sportske direktorice. Za sebe je rezervirala mjesto predsjednice.
TINA
Cura dana
ANDREA
ANDREA - Kraljica noćne scene preko dana radi u pekarnici. Voli biti na vrućim mjestima. Kad padne noć, organizira ilegalne partyje u svojoj garaži koju je naslijedila od pokojnog djeda. Idućeg vikenda planira party s temom Amerike. Ona će biti Marylin Monroe, samo još treba sašiti onaj lancun u haljinu i naći način kako ugraditi ventilator u pod garaže.
ANDREA
Cura dana
LEA
LEA - Sigurna je kako je u prošlom životu bila stablo. Zato svakog dana nakon posla odlazi u maksimirsku šumu posjetiti svoje pretke. Zajedno se njišu na vjetru i gledaju kako vrijeme prolazi. Roditelji je mole da smanji sa psihoaktivnim supstancama. Prošlog je mjeseca umislila da je podmornica pa su je trebali spašavati iz jezera.
LEA