Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BRANKICA - 23.01.2022
BRANKICA
BRANKICA - Mlada informatičarka iz Međimurja se našla u velikom problemu. Za dva tjedna će biti kuma na svadbi njezine najbolje prijateljice, ali još uvijek nema partnera s kim će otići na slavlje. Trebala je ići s prijateljem, ali je on morao otkazati. Sad je u gabuli. Razmišlja i o objavi oglasa pa da joj se jave svi zainteresirani.
Cura dana
MATEJA
MATEJA - Napokon je stigla zime pa je svoje životinje pospremila u štale. No iako ova mlada poljoprivrednica trenutno na polju nema posla, svaki dan mora hraniti svoje krave i čistiti za njima. Kaže da je sad puno lakše jer je sve automatizirano, ali nije joj strano zasukati rukave i ručno pomusti svoje ljubimice.
MATEJA
Cura dana
TINA
TINA - Sanja dan kad će njezin Topolovac opet dobiti nogometnog prvoligaša. Na Football Manageru je u 11 sezona uspjela doći do Lige prvaka sa svojim klubom, sad samo to treba primijeniti u stvarnosti. Veliku podršku ima od svoje djevojke Tatjane, kojoj je namijenila poziciju sportske direktorice. Za sebe je rezervirala mjesto predsjednice.
TINA
Cura dana
ANDREA
ANDREA - Kraljica noćne scene preko dana radi u pekarnici. Voli biti na vrućim mjestima. Kad padne noć, organizira ilegalne partyje u svojoj garaži koju je naslijedila od pokojnog djeda. Idućeg vikenda planira party s temom Amerike. Ona će biti Marylin Monroe, samo još treba sašiti onaj lancun u haljinu i naći način kako ugraditi ventilator u pod garaže.
ANDREA
Cura dana
LEA
LEA - Sigurna je kako je u prošlom životu bila stablo. Zato svakog dana nakon posla odlazi u maksimirsku šumu posjetiti svoje pretke. Zajedno se njišu na vjetru i gledaju kako vrijeme prolazi. Roditelji je mole da smanji sa psihoaktivnim supstancama. Prošlog je mjeseca umislila da je podmornica pa su je trebali spašavati iz jezera.
LEA
Cura dana
PAULA
PAULA - Prsata Porečanka Paula postaje pravnica početkom prosinca. Postignuće planira proslaviti partijanjem po plažama Premanture. Počinje pisanjem pozivnica. ‘Prijateljice, prisutnost podrazumijeva poklone. Pakete pošaljite poštom. Poslije plaže pijemo po pulskim pubovima. Ponesite perike. Pozdrav!’
PAULA