Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANDREA - 20.01.2022
ANDREA
ANDREA - Kraljica noćne scene preko dana radi u pekarnici. Voli biti na vrućim mjestima. Kad padne noć, organizira ilegalne partyje u svojoj garaži koju je naslijedila od pokojnog djeda. Idućeg vikenda planira party s temom Amerike. Ona će biti Marylin Monroe, samo još treba sašiti onaj lancun u haljinu i naći način kako ugraditi ventilator u pod garaže.
Cura dana
LEA
LEA - Sigurna je kako je u prošlom životu bila stablo. Zato svakog dana nakon posla odlazi u maksimirsku šumu posjetiti svoje pretke. Zajedno se njišu na vjetru i gledaju kako vrijeme prolazi. Roditelji je mole da smanji sa psihoaktivnim supstancama. Prošlog je mjeseca umislila da je podmornica pa su je trebali spašavati iz jezera.
LEA
Cura dana
PAULA
PAULA - Prsata Porečanka Paula postaje pravnica početkom prosinca. Postignuće planira proslaviti partijanjem po plažama Premanture. Počinje pisanjem pozivnica. ‘Prijateljice, prisutnost podrazumijeva poklone. Pakete pošaljite poštom. Poslije plaže pijemo po pulskim pubovima. Ponesite perike. Pozdrav!’
PAULA
Cura dana
HANA
HANA - Mlada Varaždinka voljela bi postati profesionalna kuglačica. Oduvijek je bila odlična s okruglim predmetima i po dodiru je znala što trebaju. Također je izvrsna i u naginjanju. Najdraže kugle su joj velike crne. Ponekad bude nestašna pa stavi prstić u rupicu u koju ne bi trebala prije izbačaja.
HANA
Cura dana
IRENA
Naslijedila je bakin stan, a uspjesi na kladionici garantiraju joj lak život. Slijedi nekoliko jednostavnih trikova. Nikad se ne kladi na Lazio, a sve lige koje u imenu imaju ‘nizozemska’ tipuje na više od 2,5 gola. Svaki dan spava do 11, osim vikendom, kad se diže u 7 gledati japansku ligu i odigrati za 3+.
IRENA
Cura dana
GORDANA
Mlada dama sprema se za ‘Potjeru’. Nada se da će lovac biti Kotiga, jer on joj ne izgleda kao netko tko bi u davnoj prošlosti bio uspješan u lovu. Koji god iznos da osvoji, ide na višu ponudu. Jednom zauvijek će svima pokazati da je Dubrovnik bolji i jači od Istre i nekakvih gljiva koje im svinje njuše.
GORDANA