Obavijesti
Cura dana

Cura dana

HANA - 15.01.2022
HANA
HANA - Mlada Varaždinka voljela bi postati profesionalna kuglačica. Oduvijek je bila odlična s okruglim predmetima i po dodiru je znala što trebaju. Također je izvrsna i u naginjanju. Najdraže kugle su joj velike crne. Ponekad bude nestašna pa stavi prstić u rupicu u koju ne bi trebala prije izbačaja.
Cura dana
IRENA
Naslijedila je bakin stan, a uspjesi na kladionici garantiraju joj lak život. Slijedi nekoliko jednostavnih trikova. Nikad se ne kladi na Lazio, a sve lige koje u imenu imaju ‘nizozemska’ tipuje na više od 2,5 gola. Svaki dan spava do 11, osim vikendom, kad se diže u 7 gledati japansku ligu i odigrati za 3+.
IRENA
Cura dana
GORDANA
Mlada dama sprema se za ‘Potjeru’. Nada se da će lovac biti Kotiga, jer on joj ne izgleda kao netko tko bi u davnoj prošlosti bio uspješan u lovu. Koji god iznos da osvoji, ide na višu ponudu. Jednom zauvijek će svima pokazati da je Dubrovnik bolji i jači od Istre i nekakvih gljiva koje im svinje njuše.
GORDANA
Cura dana
FILOMENA
Mlada Splićanka ima samo jednu želju - udomiti pingvina. U kuću je ugradila 12 klima koje prostor drže na 2 stupnja, a pri kraju je kopanja i dnevnog boravka koji će postati bazen. Rođak joj je rekao da pingvini dolaze preko zime na Žnjan, ali ne zna šali li se on. Za svaki slučaj otići će provjeriti.
FILOMENA
Cura dana
EVA
Simpatična Vinkovčanka voljela bi upoznati nekog zgodnog radnika. Dečki koji studiraju je ne privlače, a kad im kažeš da te pokupe i odvedu na večeru završiš u javnom prijevozu pa u menzi, kaže nam. Posebno je pale vodoinstalateri. Zato svako malo poplavi svoj stan. Zasad su joj dolazili samo stariji i deblji.
EVA
Cura dana
DEA
Dea je mjesec dana u kazni. Pozvala je cure u djedovu konobu u Čavoglavama. Djed joj je rekao da može sve, ali da ne ulazi u sušaru, no nije odoljela. Cure su provalile, vidjele su sve te pršute i krenule se častiti. Bijele, masne dijelove su bacale na pod jer ih ne jedu. Djed je to ujutro vidio i pozlilo mu je.
DEA