Obavijesti
Cura dana

Cura dana

FILOMENA - 12.01.2022
FILOMENA
Mlada Splićanka ima samo jednu želju - udomiti pingvina. U kuću je ugradila 12 klima koje prostor drže na 2 stupnja, a pri kraju je kopanja i dnevnog boravka koji će postati bazen. Rođak joj je rekao da pingvini dolaze preko zime na Žnjan, ali ne zna šali li se on. Za svaki slučaj otići će provjeriti.
Cura dana
EVA
Simpatična Vinkovčanka voljela bi upoznati nekog zgodnog radnika. Dečki koji studiraju je ne privlače, a kad im kažeš da te pokupe i odvedu na večeru završiš u javnom prijevozu pa u menzi, kaže nam. Posebno je pale vodoinstalateri. Zato svako malo poplavi svoj stan. Zasad su joj dolazili samo stariji i deblji.
EVA
Cura dana
DEA
Dea je mjesec dana u kazni. Pozvala je cure u djedovu konobu u Čavoglavama. Djed joj je rekao da može sve, ali da ne ulazi u sušaru, no nije odoljela. Cure su provalile, vidjele su sve te pršute i krenule se častiti. Bijele, masne dijelove su bacale na pod jer ih ne jedu. Djed je to ujutro vidio i pozlilo mu je.
DEA
Cura dana
ANA
Radila je kao dadilja u Londonu, ali je naglo napustila zemlju i ostavila cimere s neplaćenim računima. Promijenila je broj telefona, a siroti Alonsoi Ke-Min-He gazdi su trebali objašnjavati da im fali 1/3 stanarine. Ana je doma rekla da se zasitila kiše, ali prešutjela je da je dužna kamatarima 20.000 funta zbog utrka konja.
ANA
Cura dana
MILKA
Kad je čula da je pao snijeg u Gorskom kotaru odmah je skuhala tri lonca sarme i podmazala skije. Kao mala Milka je na Papuku naučila skijati, a sad zimi rado ide na Čelimbašu. Zaljubila se u kršnog Goranina s kojim uživa u zimskim radostima i igrama na snijegu dok on uživa u njenoj slavonskoj sarmi sa suhim rebrima.
MILKA
Cura dana
STAŠKA
Staška je bila nestašna. Odrastanje na Grobinšćini bilo je puno radosti. Trčala je po poljima dok je vjetar šibao njeno rumeno lice. Rado se sjeća djetinjstva, pogotovo od kad je opet srela svoju prvu ljubav. Nedavno joj je poklonio i prsten, ali ne zaručnički nego mali noćni, vibrirajući. Staška je opet nestašna.
STAŠKA