Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MILKA - 08.01.2022
MILKA
Kad je čula da je pao snijeg u Gorskom kotaru odmah je skuhala tri lonca sarme i podmazala skije. Kao mala Milka je na Papuku naučila skijati, a sad zimi rado ide na Čelimbašu. Zaljubila se u kršnog Goranina s kojim uživa u zimskim radostima i igrama na snijegu dok on uživa u njenoj slavonskoj sarmi sa suhim rebrima.
Cura dana
STAŠKA
Staška je bila nestašna. Odrastanje na Grobinšćini bilo je puno radosti. Trčala je po poljima dok je vjetar šibao njeno rumeno lice. Rado se sjeća djetinjstva, pogotovo od kad je opet srela svoju prvu ljubav. Nedavno joj je poklonio i prsten, ali ne zaručnički nego mali noćni, vibrirajući. Staška je opet nestašna.
STAŠKA
Cura dana
ZLATICA
Mlada računovotkinja je u velikoj dilemi. Dosta joj je brojeva te je ozbiljno počela razmišljati o promjeni svoje profesiji. Trenutni posao joj izaziva previše stresa i ona to više ne može podnijeti. Želi posao gdje će imati manje dodira s brojkama, ali želi puno više ljudskih kontakata. Trenutno prima nove prijedloge.
ZLATICA
Cura dana
ANKICA
Veselje završilo pa se mlada ekonomistica iz Slavonije mora vratiti svojom uobičajenim ritualima. Božić je provela sa svojim najmilijima, a za doček Nove godine se uputila do Skopja. Kažu da što južnije, to tužnije no za Ankicu je sve bilo samo tužno nije. Osim što se provela za male pare, upoznala je i mnoštvo zgodnih momaka.
ANKICA
Cura dana
ANITA
ANITA - Stručnjakinja za kočione sustave prebacila bi se na uzgoj puževa. Ima prijateljicu u Islamu Grčkom, koja je inače stručnjakinja za ispušne sustave, i s njom bi pokrenula biznis. Kažu da ne vole jesti puževe, ali da su čule kako ih Francuzi tamane kao njih dvije cvjetaču, pa vjeruju da će zaraditi milijune eura.
ANITA
Cura dana
NATALIJA
NATALIJA - Tražena mehatroničarka odrasla je uz čipsaru u svome mjestu. I godine je potrošila uvjeravajući druge da je samo jedan čips pravi, onaj originalni, takozvani vulgaris, bez ikakvih dodataka. Nije uspjela u svojoj misiji, prijatelji i obitelj uzimaju samo onaj s paprikom ili sa sirom i lukom. Na njezin očaj...
NATALIJA