Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANITA - 03.01.2022
ANITA
ANITA - Stručnjakinja za kočione sustave prebacila bi se na uzgoj puževa. Ima prijateljicu u Islamu Grčkom, koja je inače stručnjakinja za ispušne sustave, i s njom bi pokrenula biznis. Kažu da ne vole jesti puževe, ali da su čule kako ih Francuzi tamane kao njih dvije cvjetaču, pa vjeruju da će zaraditi milijune eura.
Cura dana
NATALIJA
NATALIJA - Tražena mehatroničarka odrasla je uz čipsaru u svome mjestu. I godine je potrošila uvjeravajući druge da je samo jedan čips pravi, onaj originalni, takozvani vulgaris, bez ikakvih dodataka. Nije uspjela u svojoj misiji, prijatelji i obitelj uzimaju samo onaj s paprikom ili sa sirom i lukom. Na njezin očaj...
NATALIJA
Cura dana
TONKA
TONKA - Vulkanizerka iz Dalmatinske zagore tek na Silvestrovo donijela je novogodišnju odluku. Odriče se soje, heljde, bulgura, kvinoje i poriluka. Sastavila je i jelovnik za prvi tjedan 2022. U subotu, utorak i četvrtak je janjetina, u nedjelju i srijedu je svinjetina, piletina u ponedjeljak, a u petak - govedina...
TONKA
Cura dana
OLGA
OLGA - Lička čelistica u 2022. želi osnovati duo i svirati u svojoj inačici 2Cellos. Trenutačno traju audicije, a kaže da će za razliku od slavnog muškog dua, koji je obrađivao svjetske hitove, ona i njezina kolegica, obrađivat će country skladbe. Vjeruje u veliki uspjeh te da će u 2022. zaraditi hrpu dolara.
OLGA
Cura dana
MIRELA
MIRELA - Zubna tehničarka s Cresa namjerava nekoga tužiti jer projekt o 365 dana turizma u Hrvatskoj nije zaživio. Umjesto da se sad između Božića i Nove godine zabavlja s Britancima, Francuzima, Austrijancima ili Nijemcima, naša Mirela sjedi kod kuće i dosađuje se. Želi da joj se isplati naknada za pretrpljenu duševnu bol.
MIRELA
Cura dana
VLADIMIRA
VLADIMIRA - Turistička vodičica zasitila se rada u Rovinju. Kaže da je u posljednje tri godine već milijun puta ispričala istu priču te traži premještaj u Pulu. Ne odobre li joj premještaj, otići će u Irsku gdje će ponuditi svoje usluge. Posljednjih pola godine je učila o povijesti Dublina u slučaju da joj propadne Pula.
VLADIMIRA