Obavijesti
Cura dana

Cura dana

NATALIJA - 02.01.2022
NATALIJA
NATALIJA - Tražena mehatroničarka odrasla je uz čipsaru u svome mjestu. I godine je potrošila uvjeravajući druge da je samo jedan čips pravi, onaj originalni, takozvani vulgaris, bez ikakvih dodataka. Nije uspjela u svojoj misiji, prijatelji i obitelj uzimaju samo onaj s paprikom ili sa sirom i lukom. Na njezin očaj...
Cura dana
TONKA
TONKA - Vulkanizerka iz Dalmatinske zagore tek na Silvestrovo donijela je novogodišnju odluku. Odriče se soje, heljde, bulgura, kvinoje i poriluka. Sastavila je i jelovnik za prvi tjedan 2022. U subotu, utorak i četvrtak je janjetina, u nedjelju i srijedu je svinjetina, piletina u ponedjeljak, a u petak - govedina...
TONKA
Cura dana
OLGA
OLGA - Lička čelistica u 2022. želi osnovati duo i svirati u svojoj inačici 2Cellos. Trenutačno traju audicije, a kaže da će za razliku od slavnog muškog dua, koji je obrađivao svjetske hitove, ona i njezina kolegica, obrađivat će country skladbe. Vjeruje u veliki uspjeh te da će u 2022. zaraditi hrpu dolara.
OLGA
Cura dana
MIRELA
MIRELA - Zubna tehničarka s Cresa namjerava nekoga tužiti jer projekt o 365 dana turizma u Hrvatskoj nije zaživio. Umjesto da se sad između Božića i Nove godine zabavlja s Britancima, Francuzima, Austrijancima ili Nijemcima, naša Mirela sjedi kod kuće i dosađuje se. Želi da joj se isplati naknada za pretrpljenu duševnu bol.
MIRELA
Cura dana
VLADIMIRA
VLADIMIRA - Turistička vodičica zasitila se rada u Rovinju. Kaže da je u posljednje tri godine već milijun puta ispričala istu priču te traži premještaj u Pulu. Ne odobre li joj premještaj, otići će u Irsku gdje će ponuditi svoje usluge. Posljednjih pola godine je učila o povijesti Dublina u slučaju da joj propadne Pula.
VLADIMIRA
Cura dana
BOŽICA
Voli blagdane i sve što donose. Od razuzdanih provod, preko francuske salate, do ljubljena ispod imele. Jednu je granu objesila iznad vrata spavaće sobe. Večeras će se pod njom ljubiti, a ujutro će još sneni i mazni kititi njegov veliki bor. Naime, dragi joj radi u rasadniku lokalne šumarije i zna izabrati čvrsto drvo, vazda zeleno, savitljivih grana koje prianja uz svaku podologu.
BOŽICA