Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRELA - 29.12.2021
MIRELA
MIRELA - Zubna tehničarka s Cresa namjerava nekoga tužiti jer projekt o 365 dana turizma u Hrvatskoj nije zaživio. Umjesto da se sad između Božića i Nove godine zabavlja s Britancima, Francuzima, Austrijancima ili Nijemcima, naša Mirela sjedi kod kuće i dosađuje se. Želi da joj se isplati naknada za pretrpljenu duševnu bol.
Cura dana
VLADIMIRA
VLADIMIRA - Turistička vodičica zasitila se rada u Rovinju. Kaže da je u posljednje tri godine već milijun puta ispričala istu priču te traži premještaj u Pulu. Ne odobre li joj premještaj, otići će u Irsku gdje će ponuditi svoje usluge. Posljednjih pola godine je učila o povijesti Dublina u slučaju da joj propadne Pula.
VLADIMIRA
Cura dana
BOŽICA
Voli blagdane i sve što donose. Od razuzdanih provod, preko francuske salate, do ljubljena ispod imele. Jednu je granu objesila iznad vrata spavaće sobe. Večeras će se pod njom ljubiti, a ujutro će još sneni i mazni kititi njegov veliki bor. Naime, dragi joj radi u rasadniku lokalne šumarije i zna izabrati čvrsto drvo, vazda zeleno, savitljivih grana koje prianja uz svaku podologu.
BOŽICA
Cura dana
ANĐELA
Jako je sretna danas. Uspjela je sinoć zadnjim letom iz Amsterdama pobjeći iz nizozemskog lockdowna. Bila je kod tetke. Sad će oslobođena straha od pandemije uživati s dragim u pripremi blagdana. Dok ga ljubi misli na hrskavu kožicu koja joj se lomi pod zubima. Naime, najviše voli kad joj dragi ispeče odojka. Reše i masnog. A ona će njemu smotati sočnu sarmu koja se topi u ustima.
ANĐELA
Cura dana
MILKA
Mlada ekonomistica je čekala, čekala, pa i dočekala. Cijelu godinu je razmišljala kuda će na zimovanje i prelomila je. Ove godine ide u Jahorinu u susjednu BiH. Nije je strah netrpeljivosti državnog vrha, ona je otvorena za sve i uopće ne razmišlja o naciji, rasi... To joj je glupo. Njoj je najvažnije da je dobar čovjek. Tako se nada da će na planini upoznati puno dragih ljudi, a možda se i posklizne na nekog momka.
MILKA
Cura dana
LUKRECIJA
Dosta joj je blagdanskih domjenaka. Jučer su joj ponudili sushi iz samoposluge. Nije mogla vjerovati jer Lukrecija dobro zna motati. Svaki svitak u njenim rukama dobije kraljevski tretman. Voli motati sarmu jer tako najlakše smota svog dragoga, koji je uvijek željan slasnih i masnih zalogaja. Jede joj iz ruke.
LUKRECIJA