Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANĐELA - 23.12.2021
ANĐELA
Jako je sretna danas. Uspjela je sinoć zadnjim letom iz Amsterdama pobjeći iz nizozemskog lockdowna. Bila je kod tetke. Sad će oslobođena straha od pandemije uživati s dragim u pripremi blagdana. Dok ga ljubi misli na hrskavu kožicu koja joj se lomi pod zubima. Naime, najviše voli kad joj dragi ispeče odojka. Reše i masnog. A ona će njemu smotati sočnu sarmu koja se topi u ustima.
Cura dana
MILKA
Mlada ekonomistica je čekala, čekala, pa i dočekala. Cijelu godinu je razmišljala kuda će na zimovanje i prelomila je. Ove godine ide u Jahorinu u susjednu BiH. Nije je strah netrpeljivosti državnog vrha, ona je otvorena za sve i uopće ne razmišlja o naciji, rasi... To joj je glupo. Njoj je najvažnije da je dobar čovjek. Tako se nada da će na planini upoznati puno dragih ljudi, a možda se i posklizne na nekog momka.
MILKA
Cura dana
LUKRECIJA
Dosta joj je blagdanskih domjenaka. Jučer su joj ponudili sushi iz samoposluge. Nije mogla vjerovati jer Lukrecija dobro zna motati. Svaki svitak u njenim rukama dobije kraljevski tretman. Voli motati sarmu jer tako najlakše smota svog dragoga, koji je uvijek željan slasnih i masnih zalogaja. Jede joj iz ruke.
LUKRECIJA
Cura dana
MIRJANA
Upravna referentica iz srca Splita je u velikoj dilemi. Ove se godine, kao i svake za Božić uključila u igri ‘Secret Santa’. No u toj je igri dobila kolegicu koja joj nije pretjerano draga. Sad se našla u nezgodnom položaju jer ne zna što bi joj kupila. Razmišlja možda o nekoj knjizi s naslovom, koji bi imao neku skrivenu poruku.
MIRJANA
Cura dana
JELENA
Svojedobno se natjecala za titulu najljepše djevojke na Kvarneru, no sad vodi samozatajni život. Rado fotografira zalaske sunca te uživa u dugim šetnjama uz more. Nedostaje joj ljeto i noćno kupanje te druženje s prijateljicama. Trenutno radi u maloj lokalnoj trgovini gdje štedi za nezaboravne ljetne avanture.
JELENA
Cura dana
Zlatica
Švelja iz Istre traži dodatni izvor zarade, posao ‘sa strane’. I jedan ju je posebno privukao. Otišla je na internet da još malo istraži, ali sve je vodilo onome što je prvotno htjela biti - saborska zastupnica. Posao je idealan, plaća od cca 15.000, i ono najbolje - uopće ne moraš dolaziti na posao.
Zlatica