Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LUKRECIJA - 21.12.2021
LUKRECIJA
Dosta joj je blagdanskih domjenaka. Jučer su joj ponudili sushi iz samoposluge. Nije mogla vjerovati jer Lukrecija dobro zna motati. Svaki svitak u njenim rukama dobije kraljevski tretman. Voli motati sarmu jer tako najlakše smota svog dragoga, koji je uvijek željan slasnih i masnih zalogaja. Jede joj iz ruke.
Cura dana
MIRJANA
Upravna referentica iz srca Splita je u velikoj dilemi. Ove se godine, kao i svake za Božić uključila u igri ‘Secret Santa’. No u toj je igri dobila kolegicu koja joj nije pretjerano draga. Sad se našla u nezgodnom položaju jer ne zna što bi joj kupila. Razmišlja možda o nekoj knjizi s naslovom, koji bi imao neku skrivenu poruku.
MIRJANA
Cura dana
JELENA
Svojedobno se natjecala za titulu najljepše djevojke na Kvarneru, no sad vodi samozatajni život. Rado fotografira zalaske sunca te uživa u dugim šetnjama uz more. Nedostaje joj ljeto i noćno kupanje te druženje s prijateljicama. Trenutno radi u maloj lokalnoj trgovini gdje štedi za nezaboravne ljetne avanture.
JELENA
Cura dana
Zlatica
Švelja iz Istre traži dodatni izvor zarade, posao ‘sa strane’. I jedan ju je posebno privukao. Otišla je na internet da još malo istraži, ali sve je vodilo onome što je prvotno htjela biti - saborska zastupnica. Posao je idealan, plaća od cca 15.000, i ono najbolje - uopće ne moraš dolaziti na posao.
Zlatica
Cura dana
PATRICIJA
PATRICIJA - Avioinženjerka s Hvara, iz Pitava, u potrazi je za poslom. Kaže da bi rado pod ruke uzela francuske avione koje smo kupili. Rafalei su joj dragi srcu još s fakulteta. Na Francuze je uvijek bila slaba i drago joj je da se Hrvatska odlučila na francuske avione, a ne na razvikane F-16. Bila bi sretna, kaže, i sa švedskim Gripenom.
PATRICIJA
Cura dana
MADLENA
Prve snježne pahulje u koje je jutros ugazila su je razveselile. Kao i praline koje joj je dragi ostavio u čizmici za Sv. Nikolu. Praline ne jede, ali ju vesele noćne igre s čokoladnim slasticama. Dragi kaže da nikada nije kušao bolje praline od onih koje se tope u skrivenom kutku Madleninog putenog tijela.
MADLENA