Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRJANA - 20.12.2021
MIRJANA
Upravna referentica iz srca Splita je u velikoj dilemi. Ove se godine, kao i svake za Božić uključila u igri ‘Secret Santa’. No u toj je igri dobila kolegicu koja joj nije pretjerano draga. Sad se našla u nezgodnom položaju jer ne zna što bi joj kupila. Razmišlja možda o nekoj knjizi s naslovom, koji bi imao neku skrivenu poruku.
Cura dana
JELENA
Svojedobno se natjecala za titulu najljepše djevojke na Kvarneru, no sad vodi samozatajni život. Rado fotografira zalaske sunca te uživa u dugim šetnjama uz more. Nedostaje joj ljeto i noćno kupanje te druženje s prijateljicama. Trenutno radi u maloj lokalnoj trgovini gdje štedi za nezaboravne ljetne avanture.
JELENA
Cura dana
Zlatica
Švelja iz Istre traži dodatni izvor zarade, posao ‘sa strane’. I jedan ju je posebno privukao. Otišla je na internet da još malo istraži, ali sve je vodilo onome što je prvotno htjela biti - saborska zastupnica. Posao je idealan, plaća od cca 15.000, i ono najbolje - uopće ne moraš dolaziti na posao.
Zlatica
Cura dana
PATRICIJA
PATRICIJA - Avioinženjerka s Hvara, iz Pitava, u potrazi je za poslom. Kaže da bi rado pod ruke uzela francuske avione koje smo kupili. Rafalei su joj dragi srcu još s fakulteta. Na Francuze je uvijek bila slaba i drago joj je da se Hrvatska odlučila na francuske avione, a ne na razvikane F-16. Bila bi sretna, kaže, i sa švedskim Gripenom.
PATRICIJA
Cura dana
MADLENA
Prve snježne pahulje u koje je jutros ugazila su je razveselile. Kao i praline koje joj je dragi ostavio u čizmici za Sv. Nikolu. Praline ne jede, ali ju vesele noćne igre s čokoladnim slasticama. Dragi kaže da nikada nije kušao bolje praline od onih koje se tope u skrivenom kutku Madleninog putenog tijela.
MADLENA
Cura dana
ZVJEZDANA
ZVJEZDANA - strastvena ljubiteljica brze vožnje iz Pule jedva je dočekala nešto ‘mokrije’ vrijeme kako bi mogla sa svojim BMW trojkom, benzincem otići događaje gdje će moći pokazati svoje umijeće driftanja. Najviše voli kad ima malo snijega da pokaže kako se, unatoč zadnjoj vuči, može izvući iz svega. Nedavno je kupila i nove zimske gume.
ZVJEZDANA