Obavijesti
Cura dana

Cura dana

Zlatica - 18.12.2021
Zlatica
Švelja iz Istre traži dodatni izvor zarade, posao ‘sa strane’. I jedan ju je posebno privukao. Otišla je na internet da još malo istraži, ali sve je vodilo onome što je prvotno htjela biti - saborska zastupnica. Posao je idealan, plaća od cca 15.000, i ono najbolje - uopće ne moraš dolaziti na posao.
Cura dana
PATRICIJA
PATRICIJA - Avioinženjerka s Hvara, iz Pitava, u potrazi je za poslom. Kaže da bi rado pod ruke uzela francuske avione koje smo kupili. Rafalei su joj dragi srcu još s fakulteta. Na Francuze je uvijek bila slaba i drago joj je da se Hrvatska odlučila na francuske avione, a ne na razvikane F-16. Bila bi sretna, kaže, i sa švedskim Gripenom.
PATRICIJA
Cura dana
MADLENA
Prve snježne pahulje u koje je jutros ugazila su je razveselile. Kao i praline koje joj je dragi ostavio u čizmici za Sv. Nikolu. Praline ne jede, ali ju vesele noćne igre s čokoladnim slasticama. Dragi kaže da nikada nije kušao bolje praline od onih koje se tope u skrivenom kutku Madleninog putenog tijela.
MADLENA
Cura dana
ZVJEZDANA
ZVJEZDANA - strastvena ljubiteljica brze vožnje iz Pule jedva je dočekala nešto ‘mokrije’ vrijeme kako bi mogla sa svojim BMW trojkom, benzincem otići događaje gdje će moći pokazati svoje umijeće driftanja. Najviše voli kad ima malo snijega da pokaže kako se, unatoč zadnjoj vuči, može izvući iz svega. Nedavno je kupila i nove zimske gume.
ZVJEZDANA
Cura dana
MARINELA
Vrsna poznavateljica vina iz Varaždina jako je ponosna na ovogodišnji urod. Ove će godine, kaže, njezino vino biti slatko, ali s druge strane punog okusa s elementima blage, osvježavajuće kiseline. Sve je to rezultat njenog dugogodišnjeg školovanja u inozemstvu. Sad kad se skrasila, želja joj je pronaći srodnu dušu.
MARINELA
Cura dana
MILENA
Stručnjakinja za ekologiju iz Šibenika napokon je došla na svoje. Gdje god da ide, čuje božićne pjesme, a ona to obožava. Pripreme za Božić je već započela, a bor je davno nakitila, kao i svoju spavaću sobu gdje je stavila nove crvene lampice. Oko svega je pazila da koristi ekološki prihvatljive stvari jer joj je to jako bitno.
MILENA