Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARINELA - 03.12.2021
MARINELA
Vrsna poznavateljica vina iz Varaždina jako je ponosna na ovogodišnji urod. Ove će godine, kaže, njezino vino biti slatko, ali s druge strane punog okusa s elementima blage, osvježavajuće kiseline. Sve je to rezultat njenog dugogodišnjeg školovanja u inozemstvu. Sad kad se skrasila, želja joj je pronaći srodnu dušu.
Cura dana
MILENA
Stručnjakinja za ekologiju iz Šibenika napokon je došla na svoje. Gdje god da ide, čuje božićne pjesme, a ona to obožava. Pripreme za Božić je već započela, a bor je davno nakitila, kao i svoju spavaću sobu gdje je stavila nove crvene lampice. Oko svega je pazila da koristi ekološki prihvatljive stvari jer joj je to jako bitno.
MILENA
Cura dana
ANDREA
Dotukla ju je čežnja. Dragi joj je na privremenom radu i vraća se tek za Božić. Nakon čežnje dotukao ju je gin. Bila je na otvorenju novog kafića. Pod utjecajem gina slala je ljubavne poruke na koje on još nije odgovorio. Čak ni na poruku da se u njegovu zagrljaju rastvori na atome sreće. Večeras će morati sve ponoviti.
ANDREA
Cura dana
MILA
Sa snijegom su stigli i problemi s kožom. Njena svilenkasta put teško podnosi zimsku suhoću. Kupila si je novi sufle za tijelo s mirisom naranče i cimeta. Mirisan je poput božićnih kolačića. Naravno, sufle nije testiran na životinjama. Milin dečko je ateist, ali nakon što ju je pomirisao, rekao je da će i on ove godine slaviti Božić.
MILA
Cura dana
VLASTA
VLASTA - Ekonomistica iz Dalmacije zadnjih tjedana ima velikih problema s šefom. Nakon što završi svoj mukotrpni posao u uredu, šef je tad pošalje na teren da odradi još nešto, van radnog vremena. To ju je počelo frustrirati pa je krenula razmišljati o novom poslu, ali u drugoj državi. Razmišlja i položiti za autobus.
VLASTA
Cura dana
ANAMARIA
Sitna je, ali dinamitna. Ubija pogledom. Posebno kad ju pitaju piše li njeno im s J. Jučer je izašla iz samoizolacije. Proslava će biti razuzdana jer uživa u svemu i ništa ljudsko joj nije strano. Njena tirkizna bunda spremna je za novi odlazak u noć, čijeg se završetka neće sjećati nakon putnih tekila i lijepljenja novčanica po tamburašima.
ANAMARIA