Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MILA - 30.11.2021
MILA
Sa snijegom su stigli i problemi s kožom. Njena svilenkasta put teško podnosi zimsku suhoću. Kupila si je novi sufle za tijelo s mirisom naranče i cimeta. Mirisan je poput božićnih kolačića. Naravno, sufle nije testiran na životinjama. Milin dečko je ateist, ali nakon što ju je pomirisao, rekao je da će i on ove godine slaviti Božić.
Cura dana
VLASTA
VLASTA - Ekonomistica iz Dalmacije zadnjih tjedana ima velikih problema s šefom. Nakon što završi svoj mukotrpni posao u uredu, šef je tad pošalje na teren da odradi još nešto, van radnog vremena. To ju je počelo frustrirati pa je krenula razmišljati o novom poslu, ali u drugoj državi. Razmišlja i položiti za autobus.
VLASTA
Cura dana
ANAMARIA
Sitna je, ali dinamitna. Ubija pogledom. Posebno kad ju pitaju piše li njeno im s J. Jučer je izašla iz samoizolacije. Proslava će biti razuzdana jer uživa u svemu i ništa ljudsko joj nije strano. Njena tirkizna bunda spremna je za novi odlazak u noć, čijeg se završetka neće sjećati nakon putnih tekila i lijepljenja novčanica po tamburašima.
ANAMARIA
Cura dana
ZVONIMIRA
Dok se opijala s prijateljicom u Dubrovniku shvatila je da brak nije za nju. Stručnjakinja za digitalni biznis više voli lude provode. Mužu je ostavila sve. Čak i kuhinju od 50.000 kuna. Sad je u sretnoj vezi s mladim odvjetnikom. Uživaju u kupovini goblena na Hreliću i kroćenju razuzdane papige koja im razvaljuje stan.
ZVONIMIRA
Cura dana
NIKA
Nogometna trenerica iz Gornje Stubice želi biti u stožeru Zlatka Dalića. Zna da još nema potrebna znanja, ali da je spremna učiti te da će biti prva na treningu i zadnja koja ode. Najjača je u taktici te bi voljela da igramo u formaciji 4-3-3. Zamolit će Dalića da bude dio reprezentacije, ona i njezina sestra Roberta također.
NIKA
Cura dana
VANDA
Tokarica iz Žene Glave na otoku Visu je nezaposlena, no za iduću ljetnu sezonu želi u svom malom mjestu otvoriti kafić. Zvao bi se ‘Sport Billy’, po njezinu najvećem neprijateljiu iz istoimenog crtića. A imat će i ponudu, naručite malo pivo, a dobijete veliko. Poput stvari koje je Sport Billy izvlačio iz svojeg ‘supersaka’.
VANDA