Obavijesti
Cura dana

Cura dana

NIKA - 25.11.2021
NIKA
Nogometna trenerica iz Gornje Stubice želi biti u stožeru Zlatka Dalića. Zna da još nema potrebna znanja, ali da je spremna učiti te da će biti prva na treningu i zadnja koja ode. Najjača je u taktici te bi voljela da igramo u formaciji 4-3-3. Zamolit će Dalića da bude dio reprezentacije, ona i njezina sestra Roberta također.
Cura dana
VANDA
Tokarica iz Žene Glave na otoku Visu je nezaposlena, no za iduću ljetnu sezonu želi u svom malom mjestu otvoriti kafić. Zvao bi se ‘Sport Billy’, po njezinu najvećem neprijateljiu iz istoimenog crtića. A imat će i ponudu, naručite malo pivo, a dobijete veliko. Poput stvari koje je Sport Billy izvlačio iz svojeg ‘supersaka’.
VANDA
Cura dana
KORALJKA
Vojnikinja iz Sungera u Gorskom kotaru preispituje svoju odluku o stupanju u hrvatsku vojsku. I to zbog zapovjednog lanca. Nije joj više jasno, tko ima zadnju riječ, predsjednik ili ministar obrane... Strah ju je koga slušati ako se hrvatska nađe na udaru. Nijedan joj se ne čini dovoljno pribranim...
KORALJKA
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - Slikarica iz Kosinja u Lici trenutačno je u fazi da voli slikati aktove. I plan joj je napraviti seriju aktova hrvatskih političara. Samo ne zna od kojeg krenuti. Kaže da će vjerojatno početi s Jandrokovićem, koji joj se čini najslobodnijim jer ipak se predsjednik Sabora prvi usudio objaviti svoju fotografiju u kupaćim gaćicama.
VALERIJA
Cura dana
MIROSLAVA
MIROSLAVA - Krojačica iz Rovinjskog Sela nikad se nije vozila u avionu. Kad je vidjela da vojska od Zadra do Zagreba i nazad prevozi i civile, krenula je i ona do Zemunika. Na ulazu je nisu pustili premda im je navela i ime aviona, Pilatus PC-9, koji navodno služi za prijevoz civila. Rekli su joj da nisu svi jednaki, da ipak ima i jednakijih...
MIROSLAVA
Cura dana
MIRKA
Zeleni šal koji joj je poklonila prijateljica unio je novu strast i ljepotu u život. Dok je plesala u jednom klubu šal je elegantno vijorio oko njenog vrata i privukao pogled visokog šarmantnog muškarca. Sad rado dijele zajedničke trenutke i zaboravljaju kolotečinu dok se sretni predaju noćnim nježnostima.
MIRKA