Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRKA - 20.11.2021
MIRKA
Zeleni šal koji joj je poklonila prijateljica unio je novu strast i ljepotu u život. Dok je plesala u jednom klubu šal je elegantno vijorio oko njenog vrata i privukao pogled visokog šarmantnog muškarca. Sad rado dijele zajedničke trenutke i zaboravljaju kolotečinu dok se sretni predaju noćnim nježnostima.
Cura dana
KORINA
KORINA - Zaštitarka iz Stubice radi u Ministarstvu prostornog uređenja. A otkad su uveli COVID potvrde nema ni sekunde mira. Svi bi ušli u zgradu, a ne bi pokazali potvrdu. No kod nje to ne prolazi. I bez skenera zna tko mulja. Ni šefu nije dala da uđe. Ispratila ga je uz riječi: Ako si mi šef, nisi mi rod. Ajde, vozi...
KORINA
Cura dana
NUŠKA
NUŠKA - Samozatajna Samoborka govori tri jezika, diplomirala je s odličnim, čak je bila i prvakinja u debati, no nikako da nađe posao. Javila se i na natječaj u Hrvatski sabor. No nikad joj se nisu javili povratno. Stoga se pita: Što jedna djevojka otvorena srca mora napraviti da nađe pošteni posao?
NUŠKA
Cura dana
KORALJKA
KORALJKA - Nositeljici crnog pojasa u karateu moto je: Živi život kako ga piše Bushido Ovu samosvjesnu djevojku iz iz Gornjeg Čemehovca u životu vode pravednost, hrabrost, dobrohotnost, uglađenost, iskrenost, čast i lojalnost, a to i očekuje od ljudi pored sebe. Tko je jednom iznevjeri, zauvijek ga izbriše iz vidokruga, ali i društvenih mreža.
KORALJKA
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - Pčelarica iz Dicma ima veliku želju. Htjela bi otići u Katar na nogometni SP. Međutim, Valerija ima problem. Pčele joj proizvode sva manje meda i nema novca za putovanja. Pokrenula je stoga crowdfunding kampanju, a cilj joj je sakupiti 50.000 eura. Naime, ima određene standarde i ništa ispod pet zvjezdica ne dolazi u obzir.
VALERIJA
Cura dana
Aleksandra
ALEKSANDRA - Enologinja iz Miraca na otoku Braču nikad se nije vozila vojnim brodom. Kad je vidjela da vojska besplatno prevozi s otoka na kopno, a potom te vraćaju nazad, poslala je upit ministarstvu da i ona rezervira prijevoz. Idući tjedan ima edukaciju o vinima u Splitu pa se i ona voljela provozati topovnjačom bračkim kanalom.
Aleksandra