Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VALERIJA - 16.11.2021
VALERIJA
VALERIJA - Pčelarica iz Dicma ima veliku želju. Htjela bi otići u Katar na nogometni SP. Međutim, Valerija ima problem. Pčele joj proizvode sva manje meda i nema novca za putovanja. Pokrenula je stoga crowdfunding kampanju, a cilj joj je sakupiti 50.000 eura. Naime, ima određene standarde i ništa ispod pet zvjezdica ne dolazi u obzir.
Cura dana
Aleksandra
ALEKSANDRA - Enologinja iz Miraca na otoku Braču nikad se nije vozila vojnim brodom. Kad je vidjela da vojska besplatno prevozi s otoka na kopno, a potom te vraćaju nazad, poslala je upit ministarstvu da i ona rezervira prijevoz. Idući tjedan ima edukaciju o vinima u Splitu pa se i ona voljela provozati topovnjačom bračkim kanalom.
Aleksandra
Cura dana
KORANA
KORANA - Djevojka s mora želi živjeti na rijeci. Kaže da više voli pastrvu od brancina, a zbog avantura Toma Sawyera oduvijek je sanjala raditi na riječnom brodu ili voditi restoran uz Kupu, Koranu, Mrežnicu... Roditelji su joj velika podrška, premda je otac vjerovao da će Korana preuzeti obiteljski posao iznajmljivanja pedalina u Jadriji.
KORANA
Cura dana
DARINKA
DARINKA - Djevojka iz Vrlike nije završila fakultet. Kaže da nema vremena za to jer je još u srednjoj školi postala - aktivistica. Stalno je na putu i uvijek u prvim redovima kad se treba boriti za zeleniji planet ili ljudska prava. Idući projekt joj je osvijestiti mlade na ponovno igranje s pikulama, koje je nestalo posljednjih godina.
DARINKA
Cura dana
SNJEŠKA
SNJEŠKA - Već dva dana je šmrcava, muče je sinusi. No ne boji se korone jer kaže: Primila sam dvije doze, a ako treba, i treću ću. No ovih dana ipak će raditi od kuće jer joj je važna i sigurnost kolega. Ne bi voljela nekoga zaraziti, a pogotovo ne Cakanog. Sva ustreperi kad im se sretnu pogledi.
SNJEŠKA
Cura dana
VEDRANA
VEDRANA - Telekomunikacijska stručnjakinja iz Dalmacije u potrazi je sa svojom srodnom dušom. Godinama je već sama i želja joj je pronaći markantnog muškarca s kojim će dijeliti hladne noći, ali i imate rame za plakanje. Želi da njezin momak bude osjećajan, ali s druge strane snažan muškarac, koji će uvijek biti uz nju. Ali nikako da ga pronađe.
VEDRANA