Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SNJEŠKA - 10.11.2021
SNJEŠKA
SNJEŠKA - Već dva dana je šmrcava, muče je sinusi. No ne boji se korone jer kaže: Primila sam dvije doze, a ako treba, i treću ću. No ovih dana ipak će raditi od kuće jer joj je važna i sigurnost kolega. Ne bi voljela nekoga zaraziti, a pogotovo ne Cakanog. Sva ustreperi kad im se sretnu pogledi.
Cura dana
VEDRANA
VEDRANA - Telekomunikacijska stručnjakinja iz Dalmacije u potrazi je sa svojom srodnom dušom. Godinama je već sama i želja joj je pronaći markantnog muškarca s kojim će dijeliti hladne noći, ali i imate rame za plakanje. Želi da njezin momak bude osjećajan, ali s druge strane snažan muškarac, koji će uvijek biti uz nju. Ali nikako da ga pronađe.
VEDRANA
Cura dana
MIRTA
MIRTA - Stručnjakinja za javnu nabavu iz Dubrovnika pokrenula je svoju agenciju za EU fondove. Dugo ja razmišljala treba li se baciti u privatan biznis, ali na kraju je prelomila. Po prirodi je žena, koja voli riskirati, ali s druge strane voli ponekad i dobro promisliti. A za sebe kaže da je najgore odluke donosila oko momaka.
MIRTA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - je iz Senja i nikako ne podnosi hladnoću, pogotovo kad puše bura podno Velebita. Za svoju sobu nabavila je električne radijatore, no ipak voli zapaliti peć te staviti drva po koja rado ide u šumu. Jedva čeka da prođe zima. Nedostaje joj kupanje u moru i sunčanje na gradskoj plaži s prijateljicama studenticama.
MIRJANA
Cura dana
VALENTINA
VALENTINA - Mlada pravnica iz Istre u velikoj je potrazi za svojom ljubavi. Dosta joj je samačkog života, a u potragu se bacila preko aplikacija za upoznavanje. Željela bi da joj novi dečko bude visok, nešto tamnije puti te da voli puno razgovarati, dijeliti osjećaje. Uz to, bi voljela da je humorističan i spreman na nešto ozbiljnije.
VALENTINA
Cura dana
FIONA
Mlada pravnica iz Čakovca našla se u velikoj dilemi. Odlučila je udomiti kućnog ljubimca, ali nije sigurna bi li uzela mačka ili psa. Iako pse više voli, naginje macama jer, kako nema puno slobodnog vremena, one su jednostavnije za brinuti se o njima. No s druge strane, kako voli jutarnje trčanje smatra da bi sa psom išla češće na trku.
FIONA