Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TOMISLAVA - 29.10.2021
TOMISLAVA
TOMISLAVA - Voli miris tvrdih, tek izrezanih hrastovih dasaka. Odrasla je na djedovoj pilani. Kada čuje zvuk cirkulara sjeti se igara iz mladosti na mekoj piljevini. Ne voli zimu ni snijeg. Zato želi dobit jackpot na lotu i otputovati u Egipat gdje će uživati u svim čarima te daleke, tople i egzotične zemlje.
Cura dana
MILENA
Uspješnoj informatičarki iz Zadra, unatoč imenu u zadnje vrijeme nikako nije milo. Zbog novih projekata zatrpana je poslom i ne stigne se baviti svojim hobijima, a najdraži joj je trbušni ples. Zbog toga je jako tužna i jedva čeka da završi s projektima i da si oduška. Velika joj je želja otplesati strastveni ples uz zalazak sunca.
MILENA
Cura dana
IVANA
Strastvena je planinarka, pa su joj prijateljice za rođendan darovale veliku tortu u obliku planine. Nije znala kako je izrezati. Jedva čeka vikend da ovoji novi vrh. Svaki je vrh, kao i svaki muškarac, priča za sebe, ali svi su i nekako isti. Kad ih osvojiš, razmišljaš kojeg bih novog još mogla osvojiti.
IVANA
Cura dana
VLASTA
Uspješna ekonomistica iz Dalmacije je jako zadovoljna ovogodišnjom sezonom. Osim svog posla kao računovođa, ima i tri apartmana. Sad razmišlja o zimovanju, ne zna kuda bi išla. Nikad nije bila na skijanju, a velika joj je želja naučiti. Premišlja se između Italije i Švicarske, a rađe bi u Italiju jer joj više odgovaraju tamniji momci.
VLASTA
Cura dana
VALENTINA
Mlada studentica odlučila je svoje daljnje školovanje nastaviti u Austriji. Naime, dama je očarana Alpama, ali i brojnim drugim ljepotama ove bliske nam zemlje. Također je čula da Austrija ima jedne od najljepših konja, a ona obožava jahati. Još nije imala priliku, ali se nada da će uskoro zajahati austrijskog pastuha.
VALENTINA
Cura dana
KRISTINA
KRISTINA - U školi su za njom vikali: ‘Kristina, Kristina, cura fina’. Uvijek je to mrzila. Kristina je više od toga. Završila je tečaj makramea. Njeni gipki prsti vješto pletu sve čvorove. Makrame Kristinu smiruje i daje joj snagu za nove radne pobjede. Rad je ispunjava, ali jedva čeka subotu, kad će plesati cijelu noć.
KRISTINA