Obavijesti
Cura dana

Cura dana

KRISTINA - 20.10.2021
KRISTINA
KRISTINA - U školi su za njom vikali: ‘Kristina, Kristina, cura fina’. Uvijek je to mrzila. Kristina je više od toga. Završila je tečaj makramea. Njeni gipki prsti vješto pletu sve čvorove. Makrame Kristinu smiruje i daje joj snagu za nove radne pobjede. Rad je ispunjava, ali jedva čeka subotu, kad će plesati cijelu noć.
Cura dana
DARINKA
DARINKA - Jučer na poslu Darinki je bilo jako stresno. Uveli su joj novi kompjuterski program na kojem je morala raditi. Cijeli dan je bila zbunjena onim što se događa na ekranu ispred nje. Jedva je čekala da sve završi i da može otići vježbati ples na štangi. Dobar trening uvijek je oznoji i opusti. Nakon toga rado popije pivo.
DARINKA
Cura dana
LUCIJA
LUCIJA Ako vas put ikada nanese u Barbarigu i poželite da vas netko nariše u bilo kakvoj pozi ili izdanju, slobodno se javite mladoj umjetnici. Oni čije je aktove napravila, kažu da je to nezaboravno iskustvo. Naravno, ako imate sreće pa vas pozove na imanje u atelje. Kažu da je pogled nenadmašan.
LUCIJA
Cura dana
VERONIKA
VERONIKA Studentica iz Lovinca pozorno je pratila događaje oko cijene goriva. S obitelji ima OPG i troškovi energenata su joj bitna stavka. Nije htjela da imaju električni automobil, već onaj s unutarnjim izgaranjem kako bi trošarinama pomogli državnom budžetu.
VERONIKA
Cura dana
MIRKA
Računovotkinja iz Crkvenog Boka ne mari za naftu, cijene, marže i postotke. Ona na posao ide brodom. Od svojeg mjesta do Siska. Njezin brod ima motor, ali ‘fura’ se na Matu Rimca, pa je nabavila električni agregat. Naša Mirka zna izračunati da je njezin način života ekonomski održiv.
MIRKA
Cura dana
Branka
Uspješna je menadžerica velike tvrtke. U poslu uživa, dobro zarađuje i ima dečka mlađeg deset godina od nje. Ali nije sve med i mlijeko. Brankin najveći problem je stres na poslu. Zato je ovaj vikend odlučila provesti u Baranji i opustiti se plešući na stolu uz tamburaše.
Branka