Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LOVORKA - 13.10.2021
LOVORKA
LOVORKA - Studentici Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta nikako nisu jasni izračuni cijene goriva. Kaže da je ona doma nešto zbrajala i da po noj država uzima previše. Pokazala je to profesoru, a on joj je odgovorio: ‘Milo moje, to je matematika s Markova trga. To samo oni uče, drugi smrtnici ne. Ne zamaraj se.’
Cura dana
MIRJAM
MIRJAM - Cijeli je dan trese trema. Preskošila je i redovito jutarnje plivanje. Markantni stranac kojeg je u za vikend upoznala u baru pozvao ju je na večeru. Dugo vremena nije bila na spoju. Prijateljica ju je utješila kad joj je rekla da on sigurno ima veću tremu jer frajeri se uvijek više boje.
MIRJAM
Cura dana
LARA
LARA - Ambiciozna turistička djelatnica koja muku muči barem godinu dana u koju se stranku učlaniti. Vjeruje da će joj stranačka poznanstva raširiti vidike, otvoriti nove mogućnosti, povećati lepezu poznanstva... Jedino je sad brine da ne završi kao Austrija bez Kurza.
LARA
Cura dana
BRANKICA
BRANKICA - Pandemija joj je pomogla da se prekvalificira u medicinsku sestru. Shvatila je da je sad najvažnije da se diše punim plućima, a njoj za to ne treba puno grijanja stolice i čitanja knjiga. Svjesna je svog prirodnog talenta. Kaže da joj ni jedan respirator nije ravan.
BRANKICA
Cura dana
LANA
LANA - Mlada magistrica ekonomije je uspjela nakon dvije apsolventske godine diplomirati u Zagrebu. Trenutno radi u jednom knjigovodstvenom uredu, ali želja joj je raditi u nekom poduzeću gdje će imati više kontakata s ljudima jer, kaže, voli ljudski kontakt uživo nego online.
LANA
Cura dana
DIVNA
DIVNA - Ljetos se jako zaljubila. Dijeli ih 1500 kilometara. Čežnja je ubija. Želi se opet probuditi u zagrljaju koji je čista sreća, ljubav i mir. Kad joj je najteže, na internetu gleda snimke nadzornih kamera s ulica i trgova Amsterdama. Zna da svoju ljubav neće ugledati, ali nekako joj je lakše kad gleda ulice po kojima hoda.
DIVNA