Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LARA - 11.10.2021
LARA
LARA - Ambiciozna turistička djelatnica koja muku muči barem godinu dana u koju se stranku učlaniti. Vjeruje da će joj stranačka poznanstva raširiti vidike, otvoriti nove mogućnosti, povećati lepezu poznanstva... Jedino je sad brine da ne završi kao Austrija bez Kurza.
Cura dana
BRANKICA
BRANKICA - Pandemija joj je pomogla da se prekvalificira u medicinsku sestru. Shvatila je da je sad najvažnije da se diše punim plućima, a njoj za to ne treba puno grijanja stolice i čitanja knjiga. Svjesna je svog prirodnog talenta. Kaže da joj ni jedan respirator nije ravan.
BRANKICA
Cura dana
LANA
LANA - Mlada magistrica ekonomije je uspjela nakon dvije apsolventske godine diplomirati u Zagrebu. Trenutno radi u jednom knjigovodstvenom uredu, ali želja joj je raditi u nekom poduzeću gdje će imati više kontakata s ljudima jer, kaže, voli ljudski kontakt uživo nego online.
LANA
Cura dana
DIVNA
DIVNA - Ljetos se jako zaljubila. Dijeli ih 1500 kilometara. Čežnja je ubija. Želi se opet probuditi u zagrljaju koji je čista sreća, ljubav i mir. Kad joj je najteže, na internetu gleda snimke nadzornih kamera s ulica i trgova Amsterdama. Zna da svoju ljubav neće ugledati, ali nekako joj je lakše kad gleda ulice po kojima hoda.
DIVNA
Cura dana
DENISA
DENISA - Friško magistrica kroatologije iz Splita u potrazi je za poslom. Želja joj je raditi u PR, ali sad je u fazi da bi prihvatila bilo što, samo da krene raditi. Smještaj je osigurala, ali bi htjela dobiti cimera ili cimericu jer joj je samoj dosadno, a razmišlja i o mački.
DENISA
Cura dana
KAJA
KAJA - Teško je ušla u novi radni tjedan. Vikend je bio za pamćenje. Ludi provod uz čagu i cugu, pohod u šumu, branje gljiva i ručak s prijateljima. Kako to zaboraviti i utonuti u radnu rutinu? Danas je utorak, a onda još dva dana do raspojasanog petka. Sve što Kaja želi je pustiti divlje konje u sebi.
KAJA