Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LANA - 08.10.2021
LANA
LANA - Mlada magistrica ekonomije je uspjela nakon dvije apsolventske godine diplomirati u Zagrebu. Trenutno radi u jednom knjigovodstvenom uredu, ali želja joj je raditi u nekom poduzeću gdje će imati više kontakata s ljudima jer, kaže, voli ljudski kontakt uživo nego online.
Cura dana
DIVNA
DIVNA - Ljetos se jako zaljubila. Dijeli ih 1500 kilometara. Čežnja je ubija. Želi se opet probuditi u zagrljaju koji je čista sreća, ljubav i mir. Kad joj je najteže, na internetu gleda snimke nadzornih kamera s ulica i trgova Amsterdama. Zna da svoju ljubav neće ugledati, ali nekako joj je lakše kad gleda ulice po kojima hoda.
DIVNA
Cura dana
DENISA
DENISA - Friško magistrica kroatologije iz Splita u potrazi je za poslom. Želja joj je raditi u PR, ali sad je u fazi da bi prihvatila bilo što, samo da krene raditi. Smještaj je osigurala, ali bi htjela dobiti cimera ili cimericu jer joj je samoj dosadno, a razmišlja i o mački.
DENISA
Cura dana
KAJA
KAJA - Teško je ušla u novi radni tjedan. Vikend je bio za pamćenje. Ludi provod uz čagu i cugu, pohod u šumu, branje gljiva i ručak s prijateljima. Kako to zaboraviti i utonuti u radnu rutinu? Danas je utorak, a onda još dva dana do raspojasanog petka. Sve što Kaja želi je pustiti divlje konje u sebi.
KAJA
Cura dana
ANDREJA
Ona je kraljica plesnog podija. Dok se ziba poput gazele sve su oči uprte u Andreju. U djetinjstvu je vježbala balet, a onda je otkrila punk i alkohol. U nogama i dalje ima ludi ritam iz gimnazijskih dana. Dok pleše rastvori se na atome sreće. Sve što želi je uhvatiti zmaja i ići do kraja jer samo se jednom živi.
ANDREJA
Cura dana
NATAŠA
Probudila se prehlađena. Svi planovi za danas su joj propali. Nema šetnje po Sljemenu ni večernjeg opijanja s prijateljicama koje dugo nije vidjela. Srećom, kućni test na koronu bio je negativan. Idući vikend nadoknadit će sve što je morala propustiti.
NATAŠA