Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DIVNA - 07.10.2021
DIVNA
DIVNA - Ljetos se jako zaljubila. Dijeli ih 1500 kilometara. Čežnja je ubija. Želi se opet probuditi u zagrljaju koji je čista sreća, ljubav i mir. Kad joj je najteže, na internetu gleda snimke nadzornih kamera s ulica i trgova Amsterdama. Zna da svoju ljubav neće ugledati, ali nekako joj je lakše kad gleda ulice po kojima hoda.
Cura dana
DENISA
DENISA - Friško magistrica kroatologije iz Splita u potrazi je za poslom. Želja joj je raditi u PR, ali sad je u fazi da bi prihvatila bilo što, samo da krene raditi. Smještaj je osigurala, ali bi htjela dobiti cimera ili cimericu jer joj je samoj dosadno, a razmišlja i o mački.
DENISA
Cura dana
KAJA
KAJA - Teško je ušla u novi radni tjedan. Vikend je bio za pamćenje. Ludi provod uz čagu i cugu, pohod u šumu, branje gljiva i ručak s prijateljima. Kako to zaboraviti i utonuti u radnu rutinu? Danas je utorak, a onda još dva dana do raspojasanog petka. Sve što Kaja želi je pustiti divlje konje u sebi.
KAJA
Cura dana
ANDREJA
Ona je kraljica plesnog podija. Dok se ziba poput gazele sve su oči uprte u Andreju. U djetinjstvu je vježbala balet, a onda je otkrila punk i alkohol. U nogama i dalje ima ludi ritam iz gimnazijskih dana. Dok pleše rastvori se na atome sreće. Sve što želi je uhvatiti zmaja i ići do kraja jer samo se jednom živi.
ANDREJA
Cura dana
NATAŠA
Probudila se prehlađena. Svi planovi za danas su joj propali. Nema šetnje po Sljemenu ni večernjeg opijanja s prijateljicama koje dugo nije vidjela. Srećom, kućni test na koronu bio je negativan. Idući vikend nadoknadit će sve što je morala propustiti.
NATAŠA
Cura dana
ĐURĐICA
Malo je već umorna od života. Još dvije rate i onda će otplatiti stambeni kredit. Tad će se konačno moći razvesti od muža. Stan će prodati, novce podijeliti i svatko na svoju stranu. Đurđica želi otvoriti OPG i saditi ljekoviti bilje na plodnoj njivi s potokom koju je naslijedila od bake Mare.
ĐURĐICA