Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ĐURĐICA - 02.10.2021
ĐURĐICA
Malo je već umorna od života. Još dvije rate i onda će otplatiti stambeni kredit. Tad će se konačno moći razvesti od muža. Stan će prodati, novce podijeliti i svatko na svoju stranu. Đurđica želi otvoriti OPG i saditi ljekoviti bilje na plodnoj njivi s potokom koju je naslijedila od bake Mare.
Cura dana
RUJANA
RUJANA - Iako se zove Rujana najviše voli listopad. Uz kavu si je jutros pustila omiljenu pjesmu Zdravka Čolića: ‘Čeznem za tobom, al’ srce nek’ se stiša, nek’ zazvoni telefon, oktobar je, počinje sezona kiša, dao bih sve da znam s kim spavaš, dao bih sve da znam s kim spavaš, a koga sanjaš, a koga sanjaš.’
RUJANA
Cura dana
GORANKA
GORANKA Voli četvrtak jer nakon njega dolazi petak, a to znači početak vikenda. Ovaj je rezerviran za druženje s curama. Najprije idu u zagrebačku šumu Dotrščinu, a nakon toga gladne jure u Hrašće na janjetinu s ražnja. Njih tri bez problema pojedu dva kilograma pečenog bez kruha i krumpira. Paze na ugljikohidrate.
GORANKA
Cura dana
MILENA
MILENA Jutros se probudila tužna. Nakon dva mjeseca odmora na Jadranu mora se vratiti u Amsterdam. Tamo živi i radi već dvadeset godina. Na Krku se zaljubila i sad ga više neće vidjeti do idućeg ljeta. Na rastanku je voljeni Mileni poklonio žuti šal od kašmira da je štiti od hladnih vjetrova sjevera.
MILENA
Cura dana
TOMISLAVA
TOMISLAVA Cura iz zagrebačkog Stenjevca studira za inženjera medicinske radiologije. Nije bila sigurna kakve veze ima radio s medicinom, ali kaže da je nakon dvije godine studiranja zadovoljna svojim odabirom. Odlična je studentica, no još je muči taj spoj radija i medicine.
TOMISLAVA
Cura dana
IVA
IVA Obećavali su joj da će od nje stvoriti svjetski slavni supermodel, da će nositi samo najveće revije. Na prvu joj se svidjelo, već se vidjela u Parizu, Milanu i Londonu. No, dok se tako “gledala”, shvatila je da bi morala otići iz svog voljenog Međimurja. Da ne bi bilo gibanica, purice s mlincima, zaseke... I ponudu je odbila.
IVA