Obavijesti
Cura dana

Cura dana

IVA - 27.09.2021
IVA
IVA Obećavali su joj da će od nje stvoriti svjetski slavni supermodel, da će nositi samo najveće revije. Na prvu joj se svidjelo, već se vidjela u Parizu, Milanu i Londonu. No, dok se tako “gledala”, shvatila je da bi morala otići iz svog voljenog Međimurja. Da ne bi bilo gibanica, purice s mlincima, zaseke... I ponudu je odbila.
Cura dana
KIARRA
KIARRA Zagorski bregi njen je kraj kojeg ne bi mijenjala ni za što. Odmalena je jako vezana za brege i sve što uz njih ide, a poglavito vinograde i kleti. Tja, već i kod imena vino i maligani odigrali su svoju ulogu. Otac ju je išao prijaviti ravno iz kleti, pa je umjesto Klara ispala Kiarra. Ne žali zbog toga.
KIARRA
Cura dana
SLAVICA
Vodoinstalaterka iz Hlebina je sve samo ne naivna. Već zna kad je zovu muškarci i traže termin kad su im supruge ili partnerice na poslu. Čim joj potencijalni klijent spomene ‘čišćenje cijevi’, Slavica zna da je s cijevima zapravo sve u redu. Poželjela je biti bravar, ali je shvatila da bi opet imala isti problem.
SLAVICA
Cura dana
JAGODA
Veseli se jeseni, a njezina omiljena razbibriga je šetnja po parkovima. Tad gleda lišće koje poprima boje jeseni, no istovremeno je tužna jer više nema leptira koje promatra. Posjeduje kolekciju leptira koju je marljivo skupljala godinama.
JAGODA
Cura dana
MARTINA
MARTINA Studentica iz Slavonije bila je u velikoj nedoumici. Vratiti se na fakultet u Zagreb ili ostati još malo na moru. Odlučila je ipak uhvatiti još malo sunca. Kupat će se i uživati na plaži, no mora paziti na gnjurce, koji su agresivni ako im se približi.
MARTINA
Cura dana
NELA
NELA Zna što hoće i ima planove. Želi postati netko i nešto. Ima sve predispozicije. Mlada je, lijepa, pametna, snalažljiva, slatka. Studira na likovnoj akademiji. Osim slikarstva, zanimaju je putovanja, dečki, šminkanje i druženje s prijateljicama. Nema sumnje, daleko će dogurati.
NELA