Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARTINA - 23.09.2021
MARTINA
MARTINA Studentica iz Slavonije bila je u velikoj nedoumici. Vratiti se na fakultet u Zagreb ili ostati još malo na moru. Odlučila je ipak uhvatiti još malo sunca. Kupat će se i uživati na plaži, no mora paziti na gnjurce, koji su agresivni ako im se približi.
Cura dana
NELA
NELA Zna što hoće i ima planove. Želi postati netko i nešto. Ima sve predispozicije. Mlada je, lijepa, pametna, snalažljiva, slatka. Studira na likovnoj akademiji. Osim slikarstva, zanimaju je putovanja, dečki, šminkanje i druženje s prijateljicama. Nema sumnje, daleko će dogurati.
NELA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA Ponosna Ličanka nada se ostati u rodnom kraju i zasnovati veliku obitelj. Želi barem troje djece. Također, sanja o svom vlastitom OPG-u na kojem će se baviti uzgojem ovaca i slavnim ličkim krumpirima kojih ove nedostaje.
MIRJANA
Cura dana
BLANKA
BLANKA - Smisao za pravdu dobila je kad je još u vrtićkoj dobi gledala vesterne s tatom i starijom braćom. Iz krajeva je gdje se snimao Winnetou, no nju su najviše impresionirali šerifi. Danas, pak misli da lokalni šerifi kojih je Hrvatska prepuna nikome ne čine ništa dobro i vjeruje kako će ona mijenjati stvari na bolje kad postane sutkinja.
BLANKA
Cura dana
JASNA
JASNA - Iskusna operaterka CNC stroja našla se u velikim problemima. Inače je iz Krapine, a još se nije cijepila. Naime, dobila je novi posao u Italiji te ne može ondje raditi bez COVID potvrde. Nada se da će njen duboki osmijeh postići da se prođe gužvu u redovima za cijepljenje.
JASNA
Cura dana
MARINA
MARINA- iz Plomina obožava rodni kraj i nikad ga ne bi napustila. Završila je studij na Odsjeku za istočnoslavenske jezike i književnosti. Nije htjela ostati u Zagrebu nego je odlučila skrasiti se u rodnom kraju. Skokne i do Opatije, gdje obožava šetnje po Lungomareu.
MARINA