Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JASNA - 19.09.2021
JASNA
JASNA - Iskusna operaterka CNC stroja našla se u velikim problemima. Inače je iz Krapine, a još se nije cijepila. Naime, dobila je novi posao u Italiji te ne može ondje raditi bez COVID potvrde. Nada se da će njen duboki osmijeh postići da se prođe gužvu u redovima za cijepljenje.
Cura dana
MARINA
MARINA- iz Plomina obožava rodni kraj i nikad ga ne bi napustila. Završila je studij na Odsjeku za istočnoslavenske jezike i književnosti. Nije htjela ostati u Zagrebu nego je odlučila skrasiti se u rodnom kraju. Skokne i do Opatije, gdje obožava šetnje po Lungomareu.
MARINA
Cura dana
TAMARA
Ljeto je provela kod bake u Essenu, u Njemačkoj, zato i ovi pramenovi te frizura u dvije boje... Eto, tamo je to popularno već puno godina. Sad se vratila u Podoštru u Lici, no tu te popularnosti oko frizure nema. Izolirana je i usamljena i po cijele dana po društvenim mrežama traži Nijemce u blizini koji bi je prihvatili onakvu kakva jest.
TAMARA
Cura dana
IZABELA
Amaterska glumica iz Čačinaca u svom mjestu želi postaviti predstavu o uhljebljivanju. Poslala je molbu političarima ako bi netko želio glumiti u njezinu komadu. Kuščević i Tolušić jedini su pristali. Kažu da će to odraditi kao iz šale jer uopće zapravo i ne moraju glumiti.
IZABELA
Cura dana
ZVONKA
Pjevačica u usponu želi imati scensko ime. Sviđa joj se kako je Siniša Vuco zapravo general Vasilij Mitu te ‘preobrazba Mile Vasića u Jasmina Stavrosa ili kako je Marko Perković dodao Thompson. I Zvonka bi kao i oni, ali kad su najbolja imena već uzeta, odlučila je ostati na svom imenu.
ZVONKA
Cura dana
KATARINA
Kate iz Otrića nekoć je također bila antimaskarica. Maskaru je mrzila, da je štetna, da izobličuje pravu sliku žene i da još nisu poznate dugoročne posljedice za kožu. Promijenila je stav, danas kaže da joj maskara daje samopouzdanje i da su ljudi srdačniji prema njoj te da joj više poklanjaju pažnju.
KATARINA