Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ZVONKA - 15.09.2021
ZVONKA
Pjevačica u usponu želi imati scensko ime. Sviđa joj se kako je Siniša Vuco zapravo general Vasilij Mitu te ‘preobrazba Mile Vasića u Jasmina Stavrosa ili kako je Marko Perković dodao Thompson. I Zvonka bi kao i oni, ali kad su najbolja imena već uzeta, odlučila je ostati na svom imenu.
Cura dana
KATARINA
Kate iz Otrića nekoć je također bila antimaskarica. Maskaru je mrzila, da je štetna, da izobličuje pravu sliku žene i da još nisu poznate dugoročne posljedice za kožu. Promijenila je stav, danas kaže da joj maskara daje samopouzdanje i da su ljudi srdačniji prema njoj te da joj više poklanjaju pažnju.
KATARINA
Cura dana
LJUBICA
LJUBICA - Ljepotica iz Đurđevca nezadovoljna je svojim životom. Vodič je u Đurđevačkim peskima, ali dosta joj je pijeska. I ona se želi osladiti u politici, puno novca, a malo posla... Samo ne zna u koju školu za to treba ići... I nije joj jasno kad joj prijatelji kažu da za to treba imati želudac. Jer, ona ga, kaže, ima...
LJUBICA
Cura dana
NENA
NENA - Nizozemka je digitalni nomad i put je doveo u Dalmaciju. Ne nosi klompe, zaštitni znak svoje domovine, već štikle. A u oči joj je upao jedan detalj. - Vjetrenjača, u biti vjetroelektrana, imate više nego mi u Nizozemskoj. Pitam se zašto... - kaže Nena.
NENA
Cura dana
BARBARA
BARBARA - Djevojka iz Pitava s Hvara nije išla na fakultet, ali posljednjih dana raspituje se koje sveučilište treba upisati da bi bila uhljeb. Vidjela je da su uhljebi svaki dan u novinama i na TV-u, da dobro žive i imaju puno novaca. Sve o čemu je naša Barbara ikad sanjala...
BARBARA
Cura dana
TAMARA
TAMARA - Žena, majka, rastavljena, ali prije svega dama. Najviše voli otići u svome gradu Bjalovaru na špicu popiti sa svojim prijateljicama kavu. A kad to ne radi, onda voli otići u šumu. Jako voli prirodu, a najdraže joj je kad upozna muškarce istih pogleda na svijet. Ali u tome baš nema sreće.
TAMARA