Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARICA - 09.09.2021
MARICA
MARICA - Zubarica iz Ciste Provo kaže da je pogriješila profesiju. Zapravo ne želi gledati ljudima u usta, ali školu je završila zbog mame. Da ima diplomu ‘koja vrijedi’. I radi ljudi iz mjesta. Da se može pohvaliti. Ona bi zapravo htjela biti - influencerica iz Dalmatinske zagore
Cura dana
PAULA
PAULA - Hvali more, drž’ se brijega, njena je maksima iako je ponosna Dalmatinka. No ona više voli zimske radosti, kad stane na skije i spusti se niz kakav brijeg, za nju nema ljepšeg osjećaja. Nikakve plaže i kupanje, ona voli odskijati pa u toplini planinarskog doma uz kamin popiti kuhano vino. Preferira bijelo.
PAULA
Cura dana
TIHANA
TIHANA Velika je vjerojatnost da kad dođete u Turopolje sretnete ovu prpošnu skakačicu u vis. U atletiku se zaljubila još u vrtiću. Prvo je trčala, pa skakala u dalj, a sada se najugodnije osjeća kada leđima prođe preko letve. Njenoj sreći tada nema kraja.
TIHANA
Cura dana
TAKOTA
TAKOTA Prije ljeta dala je otkaz i otišla na otok Ravu u potrazi za samospoznajom. Osim što je bolje upoznala sebe, upoznala je i naočitog Francuza, koji je došao na otok kako bi pak spoznao tajnu šapta. Duge ljetne noći provodili su šapćući o vremenu koje se ne može vratiti i budućnosti na kojoj piše njihovo ime.
TAKOTA
Cura dana
BORKA
BORKA Pobornica zdravog života veći dio godine provodi u staroj djedovoj kući na obroncima Svilaje. U tišini prirode priprema doktorski rad na temu: Utjecaj docjepljivanja na psihičko zdravlje populacije. Dok ne piše, voli se spusti do Čikole i toćati noge u ledenoj vodi.
BORKA
Cura dana
TEA
TEA Gimnastika, klizanje, odbojka... bili su sportovi kojima se Zagrepčanka bavila kao curica. I nije bila loša, kao ni u tenisu kasnije, kad je malo odrasla. No, nakon još koje godine, i sportova poput biljara i pikada, sve su je manje zanimali ovi ostali. Previše joj se sviđao “teren” na kojem su biljar ili pikado. Danas su joj jedina “rekreacija” izlasci...
TEA