Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TEA - 04.09.2021
TEA
TEA Gimnastika, klizanje, odbojka... bili su sportovi kojima se Zagrepčanka bavila kao curica. I nije bila loša, kao ni u tenisu kasnije, kad je malo odrasla. No, nakon još koje godine, i sportova poput biljara i pikada, sve su je manje zanimali ovi ostali. Previše joj se sviđao “teren” na kojem su biljar ili pikado. Danas su joj jedina “rekreacija” izlasci...
Cura dana
MIRELA
MIRELA U Radošiću se svi primaju za dugme kad je vide. Mirela je dimnjačar i s krovova vidi sve što se događa u mjestu. Zato je svi maze i paze da joj slučajno ne bi izletjelo koji susjed odlazi kod koje susjede po šećer ili što već. Od nedavno je počela raditi i u pošti. Bila je na krovu direktorove kuće, a on nije bio sam...
MIRELA
Cura dana
DARINKA
DARINKA Brokerica iz Spačve nije uspjela iskoristiti godišnji. Kako su mnogi njezine kolege otišle na zapad po svoju koricu kruha, ova mlada brokerica nije mogle ostaviti posao. Vrlo je nesretna zbog toga što je sve rezervirala. No, ne jenjava. Samo se želi maknuti iz tvrde Spačve u neko mekše mjesto.
DARINKA
Cura dana
KRISTINA
KRISTINA Zagrepčanka je bila sretno ludo zaljubljena u svoju srednjoškolsku ljubav. No što je bivao stariji, sve se više mijenjao, a kraju ljubavi presudilo je kad joj je za godišnjicu veze malo “pod gasom” umjesto ruža darovao suncokret.
KRISTINA
Cura dana
JAGODA
JAGODA Zagorska puca uzgaja puževe. Kaže da je vidjela prilog na HRT-ovoj emisiji Plodovi zemlje i da je to bila ljubav na prvi pogled. Sve dok nije kupila prvog puža. Bio joj je ljigav, no nije bilo povratka jer je već napravila farmu. Nazvala je sestru Višnju kojoj je sve uvalila. Dok se naša Jagodica uvalila u bazen. Pored farme puževa.
JAGODA
Cura dana
TAMARA
TAMARA Nemirna duha i stalno u pokretu ova živahna riječanka trenirala je različite sportove. Najdraža joj je odbojka, no u zadnje vrijeme se bavi Plogging utrkama, jer uz vježbanje se osjeća i korisno za društvo. Uz trčanje skuplja otpatke po prirodi. Utrka u Zagrebu na Bundeku je 11. rujna na koju će sigurno doći.
TAMARA