Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TAMARA - 30.08.2021
TAMARA
TAMARA Nemirna duha i stalno u pokretu ova živahna riječanka trenirala je različite sportove. Najdraža joj je odbojka, no u zadnje vrijeme se bavi Plogging utrkama, jer uz vježbanje se osjeća i korisno za društvo. Uz trčanje skuplja otpatke po prirodi. Utrka u Zagrebu na Bundeku je 11. rujna na koju će sigurno doći.
Cura dana
HELENA
HELENA Sramežljiva zagrepčanka ne voli se fotografirati, no prijateljica ju je nagovorila da ipak pokaže svoje skladno i puteno tijelo. Planira se i tetovirati, odabrat će neke starohrvatske motive jer uživa čitati zapise o drevnim bitkama i povijesnim pobjedama.
HELENA
Cura dana
SILVIJA
SILVIJA “Ovo će biti najljepši i najbolji dan u mom životu.” Tako Silvija započinje svaki svoj dan. Kaže da su svi ljudi dobri, da je svaki trenutak na ovom planetu prekrasan i božanstven. Treba biti nasmijan i sretan, i pokušati usrećiti što više ljudi. Njezin stas će, nesumnjivo, usrećiti mnoge njene fanove.
SILVIJA
Cura dana
MONIKA
MONIKA Svaki put kad obuče haljinu s uzorkom leoparda završi na nekom razuzdanom tulumu. Jutros se probudila u nepoznatom stanu. Sve je izgledalo kao u filmu Mamurluk 2. Došla je kući oko 6, istuširala, obukla poslovni kostim i odjurila na sastanak. Zarekla se da više nikada neće zajedno piti pivo i pelinkovac.
MONIKA
Cura dana
KRISTINA
KRISTINA Pola godine boravi na Mljetu, njezinom najdražem otoku. Uštedila je dosta novca i kupila si odličan, ali jako skupi bicikl. Trenirala je različite sportove. Plivanje i trčanje su joj najbolje išli. Za vrijeme zime boravi u Zagrebu i radi kao dizajnerica pozivnica za vjenčanja. Mašta da će jednog dana pozivnicu i za svoje vjenčanje napraviti.
KRISTINA
Cura dana
BLANKA
BLANKA - Roditelji su joj iz Slovenije, no ona se osjeća čistom purgericom. Proizvodi dizajnerske kišobrane, i jedva je dočekala početak kiša nakon sušnog ljeta. Alergična je na morsku vodu pa se kupa isključivo u bazenima. Možete je sresti u ranim jutarnjim satima jer mrzi gužvu. Osim tih sitnih, većih problema u životu nema.
BLANKA