Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SILVIJA - 28.08.2021
SILVIJA
SILVIJA “Ovo će biti najljepši i najbolji dan u mom životu.” Tako Silvija započinje svaki svoj dan. Kaže da su svi ljudi dobri, da je svaki trenutak na ovom planetu prekrasan i božanstven. Treba biti nasmijan i sretan, i pokušati usrećiti što više ljudi. Njezin stas će, nesumnjivo, usrećiti mnoge njene fanove.
Cura dana
MONIKA
MONIKA Svaki put kad obuče haljinu s uzorkom leoparda završi na nekom razuzdanom tulumu. Jutros se probudila u nepoznatom stanu. Sve je izgledalo kao u filmu Mamurluk 2. Došla je kući oko 6, istuširala, obukla poslovni kostim i odjurila na sastanak. Zarekla se da više nikada neće zajedno piti pivo i pelinkovac.
MONIKA
Cura dana
KRISTINA
KRISTINA Pola godine boravi na Mljetu, njezinom najdražem otoku. Uštedila je dosta novca i kupila si odličan, ali jako skupi bicikl. Trenirala je različite sportove. Plivanje i trčanje su joj najbolje išli. Za vrijeme zime boravi u Zagrebu i radi kao dizajnerica pozivnica za vjenčanja. Mašta da će jednog dana pozivnicu i za svoje vjenčanje napraviti.
KRISTINA
Cura dana
BLANKA
BLANKA - Roditelji su joj iz Slovenije, no ona se osjeća čistom purgericom. Proizvodi dizajnerske kišobrane, i jedva je dočekala početak kiša nakon sušnog ljeta. Alergična je na morsku vodu pa se kupa isključivo u bazenima. Možete je sresti u ranim jutarnjim satima jer mrzi gužvu. Osim tih sitnih, većih problema u životu nema.
BLANKA
Cura dana
TANJA
TANJA - Ne sviđa joj se što ljetu je kraj i što se mora vratiti predavanju matematike u školu, no obožava raditi zimnicu, pa jedva čeka slobodne vikende u rujnu. Pripremati će svoje božanstvene delicije. Njezin Ajvar je jedan od najboljih koji se može kušati. Dobio je i nagradu na Ajvar Festu u Lipiku prije dvije godine.
TANJA
Cura dana
KATICA
KATICA - U Selcu joj je najljepše, radi na poticanju neobičnog turizma. U Belgiji je vidjela, pa želi u Selcu održati svjetsko prvenstvo u imitiranju galebovog glasa po nazivom Galevarenje 2021. Galeba imitira savršeno. Susjedi su pomalo očajni jer skviči, papače i klikće po cijele dane. Njezinom dečku to nimalo ne smeta.
KATICA