Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BLANKA - 24.08.2021
BLANKA
BLANKA - Roditelji su joj iz Slovenije, no ona se osjeća čistom purgericom. Proizvodi dizajnerske kišobrane, i jedva je dočekala početak kiša nakon sušnog ljeta. Alergična je na morsku vodu pa se kupa isključivo u bazenima. Možete je sresti u ranim jutarnjim satima jer mrzi gužvu. Osim tih sitnih, većih problema u životu nema.
Cura dana
TANJA
TANJA - Ne sviđa joj se što ljetu je kraj i što se mora vratiti predavanju matematike u školu, no obožava raditi zimnicu, pa jedva čeka slobodne vikende u rujnu. Pripremati će svoje božanstvene delicije. Njezin Ajvar je jedan od najboljih koji se može kušati. Dobio je i nagradu na Ajvar Festu u Lipiku prije dvije godine.
TANJA
Cura dana
KATICA
KATICA - U Selcu joj je najljepše, radi na poticanju neobičnog turizma. U Belgiji je vidjela, pa želi u Selcu održati svjetsko prvenstvo u imitiranju galebovog glasa po nazivom Galevarenje 2021. Galeba imitira savršeno. Susjedi su pomalo očajni jer skviči, papače i klikće po cijele dane. Njezinom dečku to nimalo ne smeta.
KATICA
Cura dana
ANDREJA
ANDREJA - Trbušna plesačica iz Dicma pisala je Paniniju da objave album sa samoljepljivim sličicama o njezinu miljeniku i imenjaku Andreju Plenkoviću. Kako album mora imati sve što i oni za Europska i Svjetska prvenstva... Grbove, terene na kojima je igrao košarku, sličice koje se spajaju... I vrećica mora koštati manje od 5 kuna.
ANDREJA
Cura dana
IVANA
IVANA - Živi u luksuznom kontejneru, no bez klime, u malom selu pokraj Siska. Radi za međunarodni ornitološki savez i trenutno prebrojava Euroazijske zlatne vuge. Voli posao jer je stalno u prirodi. Tako je i upoznala dečka strastvenog ribiča koji je priznao da je ona njegov najveći ulov s kederom.
IVANA
Cura dana
TEA
Ona radi u vrtiću i život joj nije lak, ona voli snažne muškarce i ritam jak. Sesvećanka ljetne praznike provodi u Norveškoj jer prezire toplinu. Ne može podnijeti nikakve valove a posebice toplinske. Obožava potomke vikinga te se s njima hrva na Kjeragboltu, kamenu koji se zaglavio između dviju stijena.
TEA