Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANDREJA - 21.08.2021
ANDREJA
ANDREJA - Trbušna plesačica iz Dicma pisala je Paniniju da objave album sa samoljepljivim sličicama o njezinu miljeniku i imenjaku Andreju Plenkoviću. Kako album mora imati sve što i oni za Europska i Svjetska prvenstva... Grbove, terene na kojima je igrao košarku, sličice koje se spajaju... I vrećica mora koštati manje od 5 kuna.
Cura dana
IVANA
IVANA - Živi u luksuznom kontejneru, no bez klime, u malom selu pokraj Siska. Radi za međunarodni ornitološki savez i trenutno prebrojava Euroazijske zlatne vuge. Voli posao jer je stalno u prirodi. Tako je i upoznala dečka strastvenog ribiča koji je priznao da je ona njegov najveći ulov s kederom.
IVANA
Cura dana
TEA
Ona radi u vrtiću i život joj nije lak, ona voli snažne muškarce i ritam jak. Sesvećanka ljetne praznike provodi u Norveškoj jer prezire toplinu. Ne može podnijeti nikakve valove a posebice toplinske. Obožava potomke vikinga te se s njima hrva na Kjeragboltu, kamenu koji se zaglavio između dviju stijena.
TEA
Cura dana
MAJDA
Teško podnosi ograničenja zbog korone. Noću traži svjetla aviona na nebu i sanja o putovanjima. U horoskopu joj piše da će ove zime zaglaviti s Vikingom u kolibi u nekom norveškom fjordu. Koliba će imati kamin i krzno soba na podu ispred kamina. Dok misli na Norvešku plete vunene rukavice i grije se na suncu.
MAJDA
Cura dana
TAMARA
TAMARA - Nikad kao jučer nije izgubila živce, hrvatski izbornik Zlatko Dalić našu je Tamaru iz Dubrave kod Tisnog izuo iz cipela. Kao buduću nogometnu trenericu iznenadilo ju je izostavljanje Brune Petkovića iz reprezentacije. Pokrenula je i peticiju da ga Dalić mora vratiti. Sretna je pozivom za Livaju...
TAMARA
Cura dana
VANDA
VANDA - Informatičarka iz Zagreba je dobila novi posao, ali sad je u problemu jer nema pravo na godišnji odmor i ne može ići na more. Planirala je ove godine ljetovati u Zadru, ali desilo se što se desilo. Ali ne žali. Dobila je dobar posao, a gazda joj ima farmu konja pa uvijek može ići na jahanje za vikend.
VANDA