Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ZLATKA - 14.08.2021
ZLATKA
Jutra provodi u voćnjaku. Vježba jogu među plodnim i rodnim stablima mladih jabuka. Zlatka inače ne voli voće, ni povrće. Ne jede ništa zeleno. Nakon joge mama joj ispoha mesni doručak koji jede s majonezom. I na kraju rado sa sestrom podjeli pivo, mlako, tamno...
Cura dana
SUZANA
Osvježenje od ljetnih vrućina potražila je na rijeci Kupi. Jedva čeka ponedjeljak. Tad joj stiže prijateljica iz Pariza. Suzana je naručila da joj kupi novi Messijev dres s brojem 30. Strastvena je kolekcionarka nogometnih dresova. Ima ih oko 150, a Messijev dres bit će novi dragulj njene kolekcije.
SUZANA
Cura dana
ZDRAVKA
Prošlu noć nije oka sklopila. Otišla je kod prijateljice u Gorski kotar jer ne podnosi ljetne vrućine. Tu su je snašle nove nedaće. Kuća u kojoj su spavale je na rubu šume. Noću u šumi zavijaju vuci. Zdravka ima lak san i teško zaspi. Usnula je tek pred zoru, a onda su je probudili srnjaci koji se pare.
ZDRAVKA
Cura dana
MARA
Na morskome plavom žalu, gdje čarlija vjetrić mio, Mara provodi kolovoška jutra. Nakon prvog kupanja obavezno popije kavu sa susjedima. Sprema se za polaganje diplomskog ispita u rujnu. Nakon što diplomira, planira otvoriti OPG. Tetka joj je ostavila veliki voćnjak, a Mare je majstorica za pekmeze.
MARA
Cura dana
EKATARINA
EKATARINA - Mlada studentica iz Bugarske odlučila je ove godine odraditi sezonu u Makarskoj. Na to su je nagovorile prijateljice koje su odradile sezonu prije dvije godine. Dobila je dva puta Pfizera tako da nije bilo problema s dozvolama. Vlasnik je jako zadovoljan jer zna dobro s kupcima, a ona želi uštedjeti za novi auto.
EKATARINA
Cura dana
PIA i TIA
PIA i TIA Dvojajčane blizanke, rodom iz Donjih Kućana, a baš kao u Gibonnijevoj pjesmi rođene u ponoć. Jedna malo prije, a druga kasnije. Inače, trenutačno su na postdiplomskom specijalističkom studiju u Londonu, smjer numerička i eksperimentalna analiza konstrukcija. Želja im je graditi mostove. Jer, kažu, vole spajanja.
PIA i TIA