Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ZDRAVKA - 12.08.2021
ZDRAVKA
Prošlu noć nije oka sklopila. Otišla je kod prijateljice u Gorski kotar jer ne podnosi ljetne vrućine. Tu su je snašle nove nedaće. Kuća u kojoj su spavale je na rubu šume. Noću u šumi zavijaju vuci. Zdravka ima lak san i teško zaspi. Usnula je tek pred zoru, a onda su je probudili srnjaci koji se pare.
Cura dana
MARA
Na morskome plavom žalu, gdje čarlija vjetrić mio, Mara provodi kolovoška jutra. Nakon prvog kupanja obavezno popije kavu sa susjedima. Sprema se za polaganje diplomskog ispita u rujnu. Nakon što diplomira, planira otvoriti OPG. Tetka joj je ostavila veliki voćnjak, a Mare je majstorica za pekmeze.
MARA
Cura dana
EKATARINA
EKATARINA - Mlada studentica iz Bugarske odlučila je ove godine odraditi sezonu u Makarskoj. Na to su je nagovorile prijateljice koje su odradile sezonu prije dvije godine. Dobila je dva puta Pfizera tako da nije bilo problema s dozvolama. Vlasnik je jako zadovoljan jer zna dobro s kupcima, a ona želi uštedjeti za novi auto.
EKATARINA
Cura dana
PIA i TIA
PIA i TIA Dvojajčane blizanke, rodom iz Donjih Kućana, a baš kao u Gibonnijevoj pjesmi rođene u ponoć. Jedna malo prije, a druga kasnije. Inače, trenutačno su na postdiplomskom specijalističkom studiju u Londonu, smjer numerička i eksperimentalna analiza konstrukcija. Želja im je graditi mostove. Jer, kažu, vole spajanja.
PIA i TIA
Cura dana
BORKA
BORKA Dug račun i čista ljubav, njezin je moto. Muškarce, kaže, ne gleda kroz novac, bitno joj je da imaju ono nešto, ali cijeni kad odu u zajedničku kupovinu, a tu ne pita za cijenu. Što je račun duži, to je ona sretnija. Cijena? Nije joj bitna. A tko plaća? Pa zna se, dečkova stranačka kartica.
BORKA
Cura dana
BLAŽA
BLAŽA Pokojna prabaka pričala joj je kako su nekad žene rublje prale na obližnjoj Sutli. Danas je ova simpatična Kumrovčanka ponosna vlasnica praonice rublja, a nudi i usluge peglanja. Od firanga do šlifera - nema tkanine koju ne izravna. Ipak, najdraže joj je peglati košulje, a drži i rekord sutlanske doline - 12 košulja u sat vremena.
BLAŽA