Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BORKA - 08.08.2021
BORKA
BORKA Dug račun i čista ljubav, njezin je moto. Muškarce, kaže, ne gleda kroz novac, bitno joj je da imaju ono nešto, ali cijeni kad odu u zajedničku kupovinu, a tu ne pita za cijenu. Što je račun duži, to je ona sretnija. Cijena? Nije joj bitna. A tko plaća? Pa zna se, dečkova stranačka kartica.
Cura dana
BLAŽA
BLAŽA Pokojna prabaka pričala joj je kako su nekad žene rublje prale na obližnjoj Sutli. Danas je ova simpatična Kumrovčanka ponosna vlasnica praonice rublja, a nudi i usluge peglanja. Od firanga do šlifera - nema tkanine koju ne izravna. Ipak, najdraže joj je peglati košulje, a drži i rekord sutlanske doline - 12 košulja u sat vremena.
BLAŽA
Cura dana
SREBRENKA
Vikend će iskoristiti za spremanje stana. Renovirala ga je kompletno, ali nije zadovoljna redizajnom spavaće sobe. Foto tapeta na zidu trebala je biti alpski pejsaž, ali majstor je kupio zalazak sunca. Kad je ušla u spavaću skoro se onesvijestila, a lijepo joj je mama govorila da pazi s kim radi.
SREBRENKA
Cura dana
HELENA
Učiteljica iz Makarske ove je godine odlučila ljetovati na nekom otoku. Nakon burne školske godine želi svoj mozak pustiti na pašu. Ali ima jedan problem. Prijatelj koji je trebao ići s njom, ipak neće moći jer mu iskrsnuli obaveze. Stoga, mlada Helena razmišlja koga bi mogla pozvati...
HELENA
Cura dana
TIHANA
Otac joj je, otkad pamti, jurio automobilima po zagorskim bregima. Ljubav prema brzini naslijedila je i njegova kći. Majka se jako brine zbog njenih vožnji, nije joj jednom zagorjela purica s mlincima, pa je ručak morala spremati ispočetka.
TIHANA
Cura dana
TARA
Tara je upisala prometni faks, ali ne da joj se studirati. Ne može odustati jer su joj mama i tata kupili garsonijeru na Jarunu. Odlučila je da će na jesen ipak doći u Zagreb i dobro se zabavljati. Ako padne prvu godinu nema veze. Upisat će neki drugi faks ili neko veleučilište ili neki dopisni tečaj.
TARA