Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TIHANA - 04.08.2021
TIHANA
Otac joj je, otkad pamti, jurio automobilima po zagorskim bregima. Ljubav prema brzini naslijedila je i njegova kći. Majka se jako brine zbog njenih vožnji, nije joj jednom zagorjela purica s mlincima, pa je ručak morala spremati ispočetka.
Cura dana
TARA
Tara je upisala prometni faks, ali ne da joj se studirati. Ne može odustati jer su joj mama i tata kupili garsonijeru na Jarunu. Odlučila je da će na jesen ipak doći u Zagreb i dobro se zabavljati. Ako padne prvu godinu nema veze. Upisat će neki drugi faks ili neko veleučilište ili neki dopisni tečaj.
TARA
Cura dana
IRINA
IRINA Kad ovoj sportašici iz Slavonije kažu da ima egzotično ime padne joj mrak na oči. Ne voli izlaske, bančenje, sretna je kad s tatom ode u ribolov, a još je sretnija kad bude uspješan pa majka spremi fiš paprikaš.
IRINA
Cura dana
LIDIJA
LIDIJA Obožava sport, a veslanje joj istovremeno budi osjećaj sreće i tuge. I danas žali što se kao tinejdžerica zaljubila u Frana i zapostavila veslačke treninge. Na kraju od ljubavi nije bilo ništa, a za povratak veslanju bilo je već kasno...
LIDIJA
Cura dana
IGORA
Mlada dizajnerica interijera iz Splita ovo godine želi pobjeći s mora u planine. Velika je ljubiteljica životinja, a najviše voli pse. Tako je uključena i mnoge udruge gdje sa zadovoljstvom spašava male čupavce. Doma ih ima dva, a želja joj je upoznati mladića, koji ima iste afinitete prema dlakavcima.
IGORA
Cura dana
MARTA
Rodom iz Orebića, mlada vinogradarka sretna je zbog finalnih radova na Pelješkome mostu. Svoj prvi most napravila je u petom osnovne na tjelesnom odgoju. Dobila je pet. I ona je bila spremna dati svoju ‘peticu’ za kineski vatromet u ponoć, no nije ga dočekala. Zaspala je na plaži razmišljajući o novoj sorti grožđa.
MARTA