Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LIDIJA - 01.08.2021
LIDIJA
LIDIJA Obožava sport, a veslanje joj istovremeno budi osjećaj sreće i tuge. I danas žali što se kao tinejdžerica zaljubila u Frana i zapostavila veslačke treninge. Na kraju od ljubavi nije bilo ništa, a za povratak veslanju bilo je već kasno...
Cura dana
IGORA
Mlada dizajnerica interijera iz Splita ovo godine želi pobjeći s mora u planine. Velika je ljubiteljica životinja, a najviše voli pse. Tako je uključena i mnoge udruge gdje sa zadovoljstvom spašava male čupavce. Doma ih ima dva, a želja joj je upoznati mladića, koji ima iste afinitete prema dlakavcima.
IGORA
Cura dana
MARTA
Rodom iz Orebića, mlada vinogradarka sretna je zbog finalnih radova na Pelješkome mostu. Svoj prvi most napravila je u petom osnovne na tjelesnom odgoju. Dobila je pet. I ona je bila spremna dati svoju ‘peticu’ za kineski vatromet u ponoć, no nije ga dočekala. Zaspala je na plaži razmišljajući o novoj sorti grožđa.
MARTA
Cura dana
TIHANA
Veliki šeširi uvijek su se nosili u njenoj obitelji. Tihanina baka bila je vješta klobučarka. Bakinu radionicu naslijedila je Tihanina mama. Tihana će obrt naslijediti od mame. U djetinjstvu je rado čitala ‘Alisu u zemlji čudesa’, a omiljeni lik Tihani je bio Ludi klobučar. Tako će i nazvati svoj dućan kad ga preuzme.
TIHANA
Cura dana
RUŠKA
Ime je dobila po starom šlageru:’Ružice, Ružo, Ruška zrela si k’o kruška, sve zbog tebe prodat ću, oko vrata amajliju staru samo ne gitaru...’ Ne voli svoje ime i želi se zvati Brigita. Zbog toga je proučila Zakon o osobnom imenu i podnijela zahtjev za promjenu osobnog imena područnom uredu u općini.
RUŠKA
Cura dana
BOSILJKA
BOSILJKA Do 2019. bila je višestruka prvakinja svijeta u modularnom origamiju. Svi još pamte njezine figurice ždrala, lotusa ili kobre. Povukla se 2020. godine. Iako nikada nije navela razloge, neslužbeno se šuškalo da su joj prsti postali previše ljepljivi, što je u vještini, poput origamija veliki hendikep.
BOSILJKA