Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BOSILJKA - 27.07.2021
BOSILJKA
BOSILJKA Do 2019. bila je višestruka prvakinja svijeta u modularnom origamiju. Svi još pamte njezine figurice ždrala, lotusa ili kobre. Povukla se 2020. godine. Iako nikada nije navela razloge, neslužbeno se šuškalo da su joj prsti postali previše ljepljivi, što je u vještini, poput origamija veliki hendikep.
Cura dana
MAJA
MAJA Mlada studentica teologije ovo je ljeto odlučila napraviti nešto novo. Tako se prijavila u volonterski centar gdje će pomagati i hraniti konje. Oduvijek je voljela jahati, a sad je dobila priliku to raditi besplatno. Najviše voli maziti po grivi, a veseli je što će na hipodromu biti i malih konjića.
MAJA
Cura dana
BIBA
BIBA Kad ustane odmah vježba. Zgibove i čučnjeve po 20 komada, zatim radi stoj na glavi i svijeću. Nedjeljom ujutro obavezno ide na misu. Danas ne može jer jutarnjim vlakom putuje za Split pa onda na Brač. Tamo preko sezone radi kao animatorica na plaži.
BIBA
Cura dana
SUZANA
SUZANA - Malo je plakala kad je jučer vidjela hrvatsku zastavu na otvorenju Olimpijskih igara u Japanu. Suzana se uvijek raznježi kada vidi naše sportaše na svjetskim natjecanjima. Inače, sportom se ne bavi. U školi nije mogla preskočiti kozlić. Okrutna djeca iz razreda su joj se smijala, a Suzani su ostale trajne traume.
SUZANA
Cura dana
MIRELA
Godišnji je počeo. Provest će ga u naturističkom kampu u Vrsaru. Tamo godinama ljetuje s prijateljima iz Danske. Uživaju u slobodi rasterećeni svakodnevnih briga i odjeće. Prije puta u Vrsar mora skoknuti na tržnicu i kupiti alkarsku salamu. Tvrda je, ukusna i dobro se reže za sendviče.
MIRELA
Cura dana
JASENKA
JASENKA Prisjele su joj grčke smokvice. Ljetovala je na otoku Kreti i prejela se tih sočnih plodova. Zamalo je završila u bolnici, a svi znamo da je grčko zdravstvo gore od hrvatskog. Nakon povratka Jasenaka se bacila na uređenje stana. Kupila je novi krevet s madracem od kokosovih niti i veliko ogledalo za spavaću.
JASENKA