Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SUZANA - 24.07.2021
SUZANA
SUZANA - Malo je plakala kad je jučer vidjela hrvatsku zastavu na otvorenju Olimpijskih igara u Japanu. Suzana se uvijek raznježi kada vidi naše sportaše na svjetskim natjecanjima. Inače, sportom se ne bavi. U školi nije mogla preskočiti kozlić. Okrutna djeca iz razreda su joj se smijala, a Suzani su ostale trajne traume.
Cura dana
MIRELA
Godišnji je počeo. Provest će ga u naturističkom kampu u Vrsaru. Tamo godinama ljetuje s prijateljima iz Danske. Uživaju u slobodi rasterećeni svakodnevnih briga i odjeće. Prije puta u Vrsar mora skoknuti na tržnicu i kupiti alkarsku salamu. Tvrda je, ukusna i dobro se reže za sendviče.
MIRELA
Cura dana
JASENKA
JASENKA Prisjele su joj grčke smokvice. Ljetovala je na otoku Kreti i prejela se tih sočnih plodova. Zamalo je završila u bolnici, a svi znamo da je grčko zdravstvo gore od hrvatskog. Nakon povratka Jasenaka se bacila na uređenje stana. Kupila je novi krevet s madracem od kokosovih niti i veliko ogledalo za spavaću.
JASENKA
Cura dana
KSENIJA
KSENIJA Arheologinja iz Gornje Stubice upravo je diplomirala i na prvi zadatak želi u Sabor. - Joj, tam ima tak lepih fosilnih primjeraka. Gledam ih na TV-u, a rado bi ih vidjela i uživo - kaže naša Ksenija. Otkrila je da je oduvijek zanimaju ljudi iz starijeg kamenog doba.
KSENIJA
Cura dana
TEREZA
TEREZA - Dobila je posao prodaje karata turistima za vlakić koji ih vozi uz more do centra mjesta. Nikada nije ni sanjala da će raditi kao kondukterka. Posao ju zasad ispunjava. Ujutro je slobodna pa se može posvetiti tjelovježbi i radu na sebi. Kad ne veze goblene pomaže tati u limarskoj radionici.
TEREZA
Cura dana
TARA
TARA - Kao malena djevojčica željela je postati policajka, obitelji se dizala kosa na glavi, a ta ju je ideja napustila u petom razredu osnovne škole. Rasplinule su joj se snovi kako bi ona svojim djelovanjem mogla smanjiti stopu kriminala u Dalmaciji. Okrenula se konobarenju, najviše uživa raditi za šankom.
TARA