Obavijesti
Cura dana

Cura dana

KARMELA - 15.07.2021
KARMELA
Dala je otkaz, prodala auto i stan i otputovala na put oko svijeta. Dosta joj je svega. Najviše je razočarana u hrvatske političare. tu više ne vidi budućnost ni perspektivu. Želi upoznati zgodnoga stranca s kojim će obilaziti egzotične otoke i piti fine koktele do sunce zalazi.
Cura dana
BRIGITA
Probudila se mamurna. Imala je djevojačku veče. Shvatila je da se neće udati za Zdenka.Poslat će mu SMS da je sve gotovo. Dok je plesala u krilu striperu, kojeg je naručila kuma, Brigitu je prosvijetlilo. Shvatila je da ju ne zanimaju ni brak, ni djeca, ni kredit za stan i da ju zanimaju samo veliki, čvrsti dečki...
BRIGITA
Cura dana
VERICA
Mlada stručnjakinja za turizam jedva čeka kišu i osvježenje. Ove vrućine i sparinu više ne može podnijeti pa si je kupila prskalicu, koju je postavila na svoj balkon jer radi od doma te ju je namjestila da je svakih 30 sekundi poprska. Nije joj žao većih računa za vodu jer joj je to spas. Na godišnji neće ići ove godine.
VERICA
Cura dana
OLGA
OLGA Olga ima tri sestre Tatjanu, Mariju i Anastaziju. Djevojke drže štand s vrtnim alatom i obilaze sve viđenije hrvatske sajmove. U subotu su bile u Benkovcu. Slabo se prodala. Dva srpa, jedan čekić, tri motike i par grablji. Zarada je bila još manja jer su zajedno krknule tri kilograma janjetine i osam piva.
OLGA
Cura dana
BARBARA
BARBARA Ekonomistica iz Pule razmišlja ove godine provesti godišnji u Turskoj. Kaže kako je zgrožena visokim cijenama u Hrvatskoj te je rezervirala all inclusive u Antaliji. No, ima jedan problem. Prijateljica koja je trebala ići s njom je odustala jer je ostala trudna pa sad je muči tko će s ići s njom.
BARBARA
Cura dana
MANDA
MANDA Margareta zvana Manda voli pjevati. Najviše voli pjevati pod tušem. Jutros je pjevala svoju omiljenu pjesmu: ‘Dobro jutro, Margareta,u tvom vrtu ruža cvijeta, vraća ti se, Margareta, vraća ti se on iz svijeta... Riječ si svoju dragom dala.tu si ružu njegovala, čuvala si ljubav svoju, ali ruža nije cvala...’
MANDA