Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VERICA - 13.07.2021
VERICA
Mlada stručnjakinja za turizam jedva čeka kišu i osvježenje. Ove vrućine i sparinu više ne može podnijeti pa si je kupila prskalicu, koju je postavila na svoj balkon jer radi od doma te ju je namjestila da je svakih 30 sekundi poprska. Nije joj žao većih računa za vodu jer joj je to spas. Na godišnji neće ići ove godine.
Cura dana
OLGA
OLGA Olga ima tri sestre Tatjanu, Mariju i Anastaziju. Djevojke drže štand s vrtnim alatom i obilaze sve viđenije hrvatske sajmove. U subotu su bile u Benkovcu. Slabo se prodala. Dva srpa, jedan čekić, tri motike i par grablji. Zarada je bila još manja jer su zajedno krknule tri kilograma janjetine i osam piva.
OLGA
Cura dana
BARBARA
BARBARA Ekonomistica iz Pule razmišlja ove godine provesti godišnji u Turskoj. Kaže kako je zgrožena visokim cijenama u Hrvatskoj te je rezervirala all inclusive u Antaliji. No, ima jedan problem. Prijateljica koja je trebala ići s njom je odustala jer je ostala trudna pa sad je muči tko će s ići s njom.
BARBARA
Cura dana
MANDA
MANDA Margareta zvana Manda voli pjevati. Najviše voli pjevati pod tušem. Jutros je pjevala svoju omiljenu pjesmu: ‘Dobro jutro, Margareta,u tvom vrtu ruža cvijeta, vraća ti se, Margareta, vraća ti se on iz svijeta... Riječ si svoju dragom dala.tu si ružu njegovala, čuvala si ljubav svoju, ali ruža nije cvala...’
MANDA
Cura dana
ZLATKA
ZLATKA Idući tjedan ima rođendan i prijateljice joj priređuju party iznenađenja. Trebao je biti party iznenađenja. Ali prijateljice su joj toliko nesposobne da su u tajnu FB grupu za organizaciju proslave uključile i Zlatku. Zlatka se pravi da ništa ne zna, a njihovoj nesposobnosti se ne čudi. Uvijek je bila najpametnija u razredu.
ZLATKA
Cura dana
LIDIJA
LIDIJA Mlada studentica iz Slavonskog broda odlučila je ovo ljeto iskoristiti za polaganje vozačke dozvole. U velikom je strahu jer se boji velikih automobila, ali što se tiče malih, s njima nema problema. Nada se da će uspjeti položiti sve iz prve i na jesen biti spremna za ceste. Tata joj je obećao da će joj kupiti auto kad položi.
LIDIJA