Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LANA - 07.07.2021
LANA
LANA Referentica za upravne poslove u Zagrebu je tužna. Već više od godinu dana svoj posao radi online te joj jako fali ljudski kontakt i rad oči u oči. Kaže da ne može više ovako te jedva čeka otići na more kako bi se napokon mogla podružiti s ljudima i zabaviti na pravim zabavama. Svoje doze cjepiva je dobila.
Cura dana
PLAMENKA
PLAMENKA - Oduvijek je imale visoke ciljeve. Još u osnovnoj školi bila je i higijeničar i blagajnik i predsjednik razreda. Išla je na solfeggio, natjecala se u kreativnom pisanju, brinula o okolišu... S 25 je otvorila OPG, htjela je postati kraljica lubenica, no velike marže i nelojalan uvoz uništile su joj snove.
PLAMENKA
Cura dana
AMALIJA
AMALIJA Jučer se rasplakala na plaži dok je čitala knjigu Janka Matka ‘Moć zemlje’. Ljubav ohole vlastelinke i ponosnog seljaka podsjetila ju je na njenu zadnju vezu s oholim projekt menadžerom. Za razliku od vlastelinke Vera koje je ostavila sve da bi bila sa seljakom Jurom, projekt menadžer je ostavio Amaliju.
AMALIJA
Cura dana
KLAUDIJA
KLAUDIJA Članica je počasne povijesne postrojbe. Najviše voli pucati iz starog oružja, topova i mužara. Uživa u miris baruta. Njene prijateljice je nepravedno optužuju da je militantna. Klaudija je u duši pacifista i bori se protiv globalne politike nuklearnoga naoružavanja.
KLAUDIJA
Cura dana
LJERKA
Mlada farmaceutkinja iz Virovitice ostala je razočarana. Uzela je ranije godišnji kako bi mogla otići na more, a da izbjegne velike gužve, ali kao za vraga uhvatila ju je kiša pa ne može dobiti svoj željeni ten. Nada se kako će ostalih dva tjedna biti sunce kako bi mogla mirno na nudističku.
LJERKA
Cura dana
MARIAH
E, to se zove peh. Majka joj obožava Mariah Carey. Tolika da je i kći nazvala po američkoj pjevačici. No, dijete ne dijeli tu strast za Carey, štoviše, sasvim suprotno, ne može niti čuti za nju. I onda majci iz inata “udara” po Jelenama. Rozga, Karleuša, Radan....
MARIAH